Gheară, atac la Becali: „Nenorocit, păcăliciul țării, Bulă de România!”
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
gheara
gheara

Nicu Gheară lansează un atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali. Nici prieteni, dar nici certați, Gheară a dezvăluit un episod petrecut la Palat, unde Becali ar fi oferit sume mari de bani unor persoane pentru a a-l ataca pe acesta și familia lui.

„Vreau să vă povestesc un episod despre Gigi Becali, acest nenorocit care vorbește de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea. În urmă cu mai mulți ani, la un meci Bulgaria - România, am avut o discuție mai aprinsă cu Ioan Becali. La trei zile de la acest incident, Gigi Becali a chemat la el la Palat mai multe persoane și le-a dat câte 10.000 de euro ca să facă rău mie și familiei mele.

 Majoritatea nu au luat banii. Cătălin Zmărăndescu era pe atunci mâna dreaptă a lui Becali. Chiar și așa, el nu doar că nu a vrut să pună mâna pe banii oferiți de nenorocit, ci a și spus că nu vrea să facă parte din acel complot.

Cam asta face acest oier, dar el nu își dă seama cât de mic este. Nu își dă seama că a ajuns păcăliciul țării, dacă pe vremuri se spuneau bancuri cu Bulă, acum se spun cu Gigi Becali!. Bulă de România, ăsta este el. O glumă proastă!”, a scris Nicu Gheară pe site-ul personal.

Cătălin Zmărăndescu a distribuit mesajul lui Gheară pe Facebook

În momentul de faţă, Cătălin Zmărăndescu, la care Gheară face trimitere, se află în "tabăra" sa, după ce pînă acum 3-4 ani a fost şeful bodyguarzilor lui Gigi Becali. Mai mult, Zmărăndescu îl are naş de cununie, la a doua sa căsătorie, chiar pe Gheară, iar ieri, fosta gardă de corp a lui Becali a distribuit pe facebook linkul către cele scrise de Gheară pe site-ul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel