Gesturi superbe din partea românilor pentru MEDICUL EROU
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Doi români stabiliţi în Belgia au postat un anunţ prin care își anunţă intenţia de a sprijini familia medicului erou rănit în incendiul de la Piatra Neamț. Şi alţi români au reacţionat la apel şi au anunţat că vor să asigure mâncare sau transport pentru familia medicului.

Mai mulţi români din Belgia s-au mobilizat şi vor să ofere ajutor familiei medicului erou, Cătălin Denciu, care a intrat în foc pentru a-şi salva pacienţii.

Acesta a fost transferat la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia.

„Rog pe cei din Piatra Neamţ care îi cunoaște familia eroului de la Piatra Neamţ şi care a ales sa înfrunte pericolul punând mai mult preț pe viețile semenilor decât pe a lui să îi pună în contact cu mine în cazul în care au nevoie de cazare. Le pot pune un apartament la dispoziție cu 2 camere, necondiționat pe toată durata șederii în Belgia. De asemenea, îi pot lua de la Aeroport, ajuta cu traducerea și pune la dispoziție o mașină pentru a se putea deplasa. Apartamentul se află la nici 2 km de spitalul unde este internat”, a scris, într-un mesaj pe Facebook, Belmondo Maximilian Balasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel