Data actualizării:
Data publicării:

Gestul pentru care un fotbalist a fost pus sub acuzare / video

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: captura video YouTube @FOOTBALL VIEW
FOTO: captura video YouTube @FOOTBALL VIEW
Liga secundă engleză a fost scena unui gest nepotrivit pentru un sportiv profesionist.

Citește și: Tehnologia semiautomată a ofsaidului, amânată de Premier League

Milutin Osmajic, atacantul echipei Preston North End, a fost acuzat că l-a mușcat de gât pe fundașul Owen Beck (Blackburn Rovers) într-un meci disputat duminică în liga secundă engleză (Championship), a anunțat Federația engleză de fotbal (FA), citată de Reuters.

Incidentul a avut loc într-o confruntare între jucători provocată de eliminarea fundașului Beck, împrumutat de la Liverpool, după un atac la Duane Holmes, spre finalul meciului încheiat cu o remiză albă. Muntenegreanul Osmajic s-a apropiat de Beck și l-a mușcat de gât, ceea ce i-a adus un cartonaș galben.



”Se presupune că atacantul a comis un act de comportament violent mușcând un adversar în jurul minutului 87”, a spus FA într-un comunicat. Osmajic are termen până luni pentru a răspunde acuzației, notează Agerpres.

Osmajic a ajuns la Preston în 2023 pentru suma de 2,5 milioane de euro, iar acesta a marcat 11 goluri pentru divizionara secundă de la startul sezonului trecut, potrivit Eurosport.

Luis Suarez, ”vedetă” în urmă cu un deceniu

În 2013, FA l-a suspendat pe Luis Suarez pentru 10 meciuri, după ce atacantul lui Liverpool l-a mușcat pe fundașul lui Chelsea, Branislav Ivanovic. Acesta a recidivat la Cupa Mondială din 2014, mușcându-l și pe Giorgio Chiellini, gest care i-a adus o suspendare de 4 luni din orice activitate fotbalistică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel