Gestul făcut de Cătălin Cîrstoiu la lansarea candidaturii lui Robert Negoiță. Bogdan Chirieac: Sunt lucruri de detaliu care intră în memoria colectivă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
captură video
captură video
Bogdan Chirieac a vorbit despre gestul lui Cătălin Cîrstoiu de la evenimentul de lansare a candidaturii pentru un nou mandat de primar al Sectorului 3 a lui Robert Negoiță.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și candidatul celor două partide la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, au participat, joi seara, la lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar al Sectorului 3 a lui Robert Negoiță, proaspăt operat la un picior. La eveniment, Cătălin Cîrstoiu a putut fi văzut făcându-și meseria, cea de ortoped. Acesta a fost surprins în momentul în care l-a ajutat pe Robert Negoiță să stea mai confortabil. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre acest eveniment, dar și despre gestul medicului.

"Evenimentul de ieri l-a avut ca erou principal pe Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, de care se lipesc și președinții celor două partide, și candidatul coaliției la Primăria Generală a Capitalei. Deci, Robert Negoiță, prin mandatele pe care le-a exercitat, este un bun politic foarte important. Robert Negoiță și-a pus piciorul în ghips pentru că nu are nevoie să-și facă campanie în aceste două luni de zile, el face campanie de când a fost ales, de 12 ani, și va primi un nou mandat fără probleme. Practic, se încearcă transferarea de popularitate de la Negoiță către doctorul Cătălin Cîrstoiu, asta s-a încercat ieri. Și faptul că e operat la genunchi, și faptul că și-a făcut meseria Cîrstoiu și l-a așezat mai confortabil, sunt lucruri de detaliu care intră în memoria colectivă", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN.

Bogdan Chirieac, despre cotele de la casele de pariuri

Totodată, Bogdan Chirieac a fost întrebat și despre cotele date de casele de pariuri pentru alegerile la Primăria Capitalei. Potrivit acestora, cu șansele cele mai mari este cotat Nicușor Dan, actualul edil al Capitalei, cu o cotă de 1,90, iar apoi vine Cristian Popescu Piedone cu o cotă de 2,30. Cătălin Cîrstoiu are o cotă de 7 la casele de pariuri. 

"În ceea ce privește casa de pariuri, în opinia mea lucrurile stau exact așa cum arată piața, principalul favorit este Nicușor Dan, în ciuda rezultatelor modeste la Primăria Generală. Bun, că a trebuit să facă multe lucruri, că au fost probleme financiare, pot să cred lucrurile acestea, dar în același timp lipsa de comunicare își spune cuvântul. Locul doi - Cristian Popescu Piedone, care este foarte popular, nici el nu are în Sectorul 5 un contracandidat, dar dânsul nu mai candidează în Sectorul 5, fiul său va face asta, s-a dus la Primăria Generală, iar Cătălin Cîrstoiu vedeți că are în continuare și va mai avea ceva timp probleme cu notorietatea", a mai spus Bogdan Chirieac.

"Echipele de campanie ale PNL și PSD nu reușesc să se armonizeze"

În plus, Bogdan Chirieac a spus și de ce Cătălin Cîrstoiu apare atât de rar în spațiul public.

"Este vorba despre faptul că echipele de campanie ale PNL și PSD nu reușesc să se armonizeze, de fapt, pentru Primăria Generală și nici pentru Consiliul Local. Se duce în zonele acestea de locale, despre astea este vorba, sectoare, la astea mă refer, Negoiță la Sectorul 3, Daniel Băluță, iarăși un primar de succes la Sectorul 4, Ciucu la Sectorul 6, deci primari care nu au probleme cu realegerea.

Sectoarele 1 și 2  știți foarte bine că cel puțin unul e un dezastru ca administrație și doamna aceea are un comportament foarte ciudat, doamna Armand. E pe primul loc pentru că domnul Tuță are aceeași problemă precum doctorul echipele de campanie ale PNL și PSD nu reușesc să se armonizeze, nu e cunoscut, trebuie urgent să devină mai cunoscut. E candidatul coaliției, în mod normal nu ar trebui să aibă probleme deoarece la Sectorul 1 se așteaptă un contracandidat pe care să pună lumea ștampila. E un pic diferită situația față de Primăria Generală, unde avem 3 candidați puternici: Dan, Piedone și Cîrstoiu. Deci săptămânile următoare sunt determinante, dar doctorul Cîrstoiu, în opinia mea, nu a pășit cu dreptul în această campanie, fără doar și poate", a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel