Gest surprinzător al lui Mourinho: Am fost un băiat de mingi strălucitor - VIDEO
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Jose Mourinho a făcut un gest surprinzător pentru un copil de mingi care a fost 'pe fază' într-un moment important al meciului celor de la Tottenham cu Olympiakos.

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham Hotspur, a felicitat un băiat de mingi care a oferit rapid mingea de pe marginea trenului, contribuind la golul egalizator marcat de Harry Kane în partida cu Olympiakos Pireu, câştigat în final cu 4-2 de echipa engleză, marţi seara în Liga Campionilor la fotbal.

"Îmi plac băieţii de mingi inteligenţi, aşa cum a fost şi eu. Am fost un băiat de mingi strălucitor, atunci când eram copil. Iar acest băiat a fost strălucitor astăzi", a declarat tehnicianul portughez pentru postul BT Sport, care a postat pe Twitter un filmuleţ cu momentul respectiv.

Puştiul felicitat de Mourinho i-a transmis rapid balonul lui Serge Aurier, care a prins pe picior greşit apărarea greacă, aruncând mingea către fostul său coechipier de la PSG, Loucas Moura, a cărui centrare perfectă în careu a fost fructificată de Harry Kane, autorul golului de 2-2, în minutul 50, după ce Tottenham a fost condusă cu 2-0.

VIDEO

"El a citit bine jocul, a înţeles jocul şi a oferit o pasă decisivă importantă. Este un moment frumos pentru el, nu îl va uita niciodată" a adăugat The Special One.

Victoria cu 4-2 i-a permis lui Tottenham să-şi asigure biletul pentru optimile de finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel