Data publicării:

Gest obscen în timpul unei transmisiuni live la BBC. Explicația prezentatoarei pentru comportamentul său

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captura Youtube
Captura Youtube
Incident la BBC unde o prezentatoare de știri și-a ridicat degetul mijlociu în timpul unei transmisiuni live.    

Maryam Moshiri a emis scuze pe platformele de socializare, explicând că gestul a fost o glumă privată și nu a avut intenția ca momentul să fie observat de public.

Miercuri, Maryam Moshiri, una dintre principalele prezentatoare ale BBC News, a fost observată la începutul buletinului de știri de la prânz ridicând degetul mijlociu, imediat după încheierea recunoscută a programului, conform informațiilor furnizate de Mirror.

Prezentatoarea a avut nevoie de câteva secunde pentru a-și da seama că transmisiunea era în desfășurare și a continuat apoi să prezinte titlurile referitoare la apariția lui Boris Johnson în cadrul anchetei Covid, menținând un ton serios și calm.

Maryam Moshiri și-a cerut scuze joi dimineața pe platforma X, explicând faptul că era o glumă privată şi nu intenţiona ca momentul să fie văzut de public.

„Când am ajuns la 1, mi-am întors [degetul] ca o glumă și nu mi-am dat seama că acest lucru va fi surprins de cameră”, a scris ea.

„A fost o glumă personală cu echipa și îmi pare foarte rău că a apărut în direct! Nu a fost intenția mea ca acest lucru să se întâmple și îmi pare rău dacă am jignit sau supărat pe cineva. Nu am arătat degetul mijlociu telespectatorilor și nici vreunei persoane. A fost o glumă prostească pentru un număr mic de prieteni”, a spus ea, adăugând un emoji „face palm”.

Gestul prezentatoarei a stârnit un val de reacții. Unele persoane s-au simțit jignite, comentând că nu a fost un gest profesionist și au cerut retragerea finanțării pentru BBC.. iar alte persoane au considerat momentul ca fiind amuzant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel