Gest emoţionant! Un medic veterinar i-a tricotat urechi "noi" unui pitbull pe care nu voia nimeni să-l adopte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
sursa foto: Instagram/sacramento_spca
sursa foto: Instagram/sacramento_spca
Un pitbull care şi-a pierdut urechile după ce a fost atacat de doi câini de luptă a fost respins la adopţie, în nenumărate rânduri, până când... a primit o pereche nouă, lucrată manual chiar de veterinarul lui.

Willy, un pitbull în vârstă de doi ani, și-a pierdut ambele urechi când a fost atacat de alți doi câini, in timp ce avea capul blocat într-un gard. Adus la Societatea Sacramento pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale, personalul a fost îngrijorat că nu va fi adoptat din cauza aspectului său.

Dar John Holmquist, un tehnician veterinar, a venit cu o idee inedită și i-a croșetat patrupedului o căciulă cu urechi, pentru a-l ajuta să-și găsească un nou cămin. Și a funcționat! Imaginile cu Willy pe rețelele sociale au devenit virale și o familie a decis să-l adopte. ”Am fost îngrijorat că oamenii îi vor vedea cicatricile și vor fi neliniștiți în privința sănătății lui sau că vor crede că este un câine agresiv. Eram îngrijorat că el nu va primi un nou cămin. Dar de îndată ce i-am pus urechiușele tricotate, toată lumea a fost interesată. Mă bucur că a fost adoptat”, a declarat John, conform tabloidului britanic Mirror. ”Unul dintre tehnicienii veterinari implicați în îngrijirea lui Willy și-a făcut timp să-i tricoteze o nouă pereche de urechi, astfel încât să nu se simtă dat la o parte de către ceilalți căței. Este adorabil!", se arată pe pagina Societății Sacramento pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale.

Lui John i-a luat doar o zi pentru a crea căciula mov cu urechile albe: ”În aproximativ o oră sau două i-am creat ceva, după ce am reușit să îi iau unele măsurători, iar a doua zi chicoteam singur pentru că am fost fericit atunci când i-am pus-o pe cap. El în schimb nu a fost foarte fericit cu pălăria, dar este un băiat cuminte, așa că a fost suficient de bun pentru a face o grămadă de poze pentru noi".

Între timp, Willy a fost adoptat şi are un frate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel