Gerard Depardieu: "Dacă încep să beau, nu beau ca o persoană normală"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Actorul francez Gerard Depardieu este celebru atât pentru prodigioasa sa carieră profesională, cât și pentru excesele de diverse tipuri.

Acesta a declarat că poate bea chiar și 14 sticle de alcool pe zi, transmite EFE, citând dintr-un interviu publicat luni în revista "So Film".

"Încep acasă, cu șampanie sau vin roșu, înainte de ora 10:00. Apoi, mai beau șampanie, pastis, o jumătate de sticlă, poate. Vine după aceea masa, însoțită de două sticle de vin. Seara, șampanie, bere și, din nou, pastis, în jurul orei 17.00, ca să termin sticla. Mai târziu, vodcă și/sau whisky", a explicat artistul în vârstă de 65 de ani.

El recunoaște că, după ce a început să bea, nu își mai poate modera consumul de alcool. "Dacă încep să beau, nu beau ca o persoană normală. Pot să dau pe gât 12,13, 14 sticle pe zi", a afirmat interpretul unor roluri cunoscute în întreaga lume precum Obelix, Cyrano de Bergerac și, mai recent, Dominique Strauss-Kahn.

Gerard Depardieu este conștient de faptul că aceste obiceiuri îi pun sănătatea în pericol și povestește că a avut nevoie de o operație de "bypass" din cauza colesterolului crescut și "a altor lucruri".

"Trebuie să fiu prudent. În orice caz, nu am să mor chiar acum. Încă mai am energie", susține actorul, proprietar al mai multor podgorii și restaurante, care și-a anunțat, cu puțin timp în urmă, intenția de a produce "vodcă bio".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel