Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, aspru criticată: ”Vorbește o engleză atât de proastă, în ciuda banilor pe care-i are”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Instagram Georgina Rodriguez
Foto: Instagram Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez este în centrul atenției după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, în Arabia Saudită.

De câteva zile au loc diverse speculații și dezbateri cu privire la posibila nouă înfățișare pe care ar fi trebuit să o adopte Georgina într-o țară cu alte standarde decât cele europene.

De asemenea, Georgina a fost întrebată, la Joy Awards 2023 din Arabia Saudită, cum se simte în această țară, însă s-a chinuit să dea un răspuns coerent, din cauza problemelor pe care le are cu limba engleză, scrie Corriere dello Sport. Mai mult, Georgina a fost ”taxată” pe rețelele sociale, unde internauții i-au adresat numeroase critici și ironii.

”Vorbește o engleză atât de proastă, în ciuda banilor pe care-i are”, ”Un lucru e cert: vorbesc limba engleză mai bine decât Georgina”, ”Încă o dată se dovedește că banii nu sunt totul”, ”Câtă ignoranță” sau ”A fost norocoasă că Ronaldo vorbește spaniolă”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Amintim faptul că atacantul portughez Cristiano Ronaldo şi-a făcut debutul oficial la echipa de fotbal Al-Nassr duminică, cu ocazia meciului câştigat la limită pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Al-Ettifaq, în Super Liga Arabiei Saudite.

Starul lusitan a semnat luna trecută un contract pe doi ani şi jumătate cu Al-Nassr în valoare de 200 de milioane de euro, sumă neconfirmată oficial de clubul saudit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel