George Tuță, candidatul PSD-PNL, a prins-o în ofsaid pe Clotilde Armand: Ce se întâmplă e o nenorocire foarte mare pentru bucureșteni / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Photos / Ilona Andrei
George Tuță, candidatul PSD-PNL pentru Sectorul 1, a vorbit despre problema gunoaielor din UAT-ul administrat de Clotilde Armand.

George Tuță, candidatul PSD-PNL pentru Sectorul 1, a fost invitat la emisiunea Ce Se Întâmplă, la DC News, unde a vorbit despre problema gunoaielor din UAT-ul administrat de Clotilde Armand.

„În tot Bucureștiul, situația asta a gunoaielor este realizată într-un sistem de management integrat. Există niște insule de ecologizare, subterane, supraterane - care arată foarte bine și nu miros - finanțate din fonduri europene. Sectorul 1 nu are nici măcar un proiect depus la Ministerul Mediului.

Am fost, ieri (n.r. 17 aprilie 2024), cu ministrul mediului pe un câmp plin de gunoaie pentru a trage un semnal de alarmă, pentru că ce se întâmplă astăzi este o nenorocire foarte mare pentru bucureșteni. Sectorul 1 nu apare în nicio bază de date a Ministerului sau a Fondului de Mediu care finanțează proiecte.

Vorbim de Rabla pentru Mașini, de acest sistem de management al deșeurilor etc. De la 1 ianuarie 2025 trebuie să închidem ghenele acelea din scările de bloc, dar pe de altă parte trebuie să asigurăm colectarea selectivă pentru cetățeni la 4 fracții. Lucrul ăsta nu se întâmplă în Sectorul 1 din cauza incompetenței și a oamenilor incompetenți aduși de Clotilde Armand.“, a spus George Tuță.

„Dar nu aveam și infringement de la Comisie?“, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„ Avem și infringement pe acest subiect, dar din 1 ianuarie crește această responsabilitate pe care trebuie să o facem. Colectarea selectivă nu este dorința cuiva, ci este pentru a proteja mediul, pentru a avea aer proaspăt și a avea grijă de mediul înconjurător“, a mai zis George Tuță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel