George Tuță: Proiectul lui Andrei Chiliman, un om care a făcut lucruri uriașe pentru comunitatea din Sectorul 1. Ce s-a întâmplat cu „grădinița daneză" / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
captură video DC News
captură video DC News
George Tuță, candidatul PSD-PNL pentru Sectorul 1, a fost invitat în studioul DCNews, DCNewsTV și Știridiaspora, unde a vorbit despre situația din Sectorul 1 al Capitalei. 

George Tuță, în calitate de președinte al Organizației PNL Sector 1, exprimă recunoștința și încrederea sa în Andrei Chiliman, subliniind contribuția acestuia atât în cadrul Partidului Național Liberal, cât și în comunitatea din Sectorul 1. Tuță consideră că întoarcerea lui Chiliman în activitatea politică este un pas firesc și benefic, având în vedere realizările semnificative ale acestuia în trecut.

„Ca președinte al Organizației PNL Sector 1, am considerat firesc și normal că Andrei Chiliman, un om care a făcut lucruri uriașe pentru PNL, dar mai ales pentru comunitatea din Sectorul 1, trebuie să revină și îi mulțumesc foarte mult că a acceptat să se reîntoarcă.

Acești oameni, dintr-o dorința isterică de a minți și de a manipula lucrurile, îl acuză pe Andrei Chiliman de lucruri total neadevărate. De asta cred că circul trebuie să se oprească, mai ales în Sectorul 1 unde oamenii au de suferit. Sunt 800 de copii care anul trecut nu au avut loc la creșă și grădiniță.”, a spus George Tuță.

 

Andrei Chiliman a inițiat un proiect numit „grădinița daneză"

„Ei știu să demoleze, să arunce la gunoi toate lucrurile bune care se întâmplă. Andrei Chiliman, de exemplu, a inițiat un proiect, grădinița daneză, prin care copiii de acolo sunt îngrijiți de un staff educațional care face cursuri de pregătire în exterior, adică cooperare internațională în zona asta de a avea grijă de cei mici. Mi se pare o chestie uriașă pe care Andrei Chiliman a făcut-o.

Ce s-a întâmplă? Nu s-a mai făcut nimic nou și nimic proaspăt pentru acest domeniu. Sunt 800 de copii care au rămas pe dinafară. Nu s-a construit o școală nouă în acest mandat, în condițiile în care bugetul a existat. Sectorul 1 are un buget mare, problema e că e prost administrat din cauza incompetenței din Primărie.", a spus George Tuță la DC News, DC News TV și Știridiaspora. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel