Data publicării:

George Simion, sunat în direct de soție și de Răducu să-l întrebe când vine acasă: Dacă nu îți răspundeam, era rău

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: România TV
Foto: România TV

Fiul lui George Simion, Răducu, a „intervenit” în direct la TV.

CITEȘTE ȘI                 -                Unde își ține Becali banii: E cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment

Sâmbătă seară, la o emisiune la postul de televiziune România TV, unde George Simion a participat alături de Gigi Becali, candidat pe listele partidului la alegerile parlamentare, la un moment dat, liderul AUR a fost sunat de Ilinca, soția sa, care l-a întrebat când ajunge acasă.

„Ajung acasă!“, i-a spus George Simion.

„Arătați la cameră“, a continuat moderatorul Ioan Korpos, după care a continuat „sunt Răducu și soția dumneavoastră“.

CITEȘTE ȘI              -                Becali: Felicit și mă înclin în fața judecătorilor CCR că nu i-au dat voie Dianei Șoșoacă să candideze la prezidențiale!

„Sunteți în direct la România TV“, i-a spus George Simion soției sale, după care a arătat telefonul la cameră. Pe ecran s-a putut observa pentru câteva secunde chipul micuțului Radu Simion.

„Apoi, dacă nu îți răspundeam, era rău“, i-a spus George Simion soției sale.

„Iată că în emisiune am avut-o și pe doamna Simion, cu micuțul Răducu, în direct. Trebuie să se obișnuiască și ei, pentru că dacă va fi prima doamnă, iar Răducu va fi copil de președinte, vă dați seama“, a exclamat Ioan Korpos.

„Nu există instituția primei doamne. Ce-mi doresc pentru Radu, îmi doresc pentru toți copii României. Să crească în țara asta și să aibă puterea să-și valorifice talantul“, a precizat George Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel