Urmărește emisiunea live
George Simion, stropit cu cerneală. Anunțăm Poliția și Jandarmeria că urmează o altă „stropire de proporții”, operațiunea anului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
George Simion, udat cu cerneală
George Simion, udat cu cerneală
Nebunie maximă la Iași unde o persoană a aruncat cu cerneală spre George Simion!

A fost desfășurare de forțe la Iași pentru reținerea tânărului care a aruncat cu cerneală pe fața lui George Simion, deși liderul AUR a cerut ca bărbatul să fie lăsat în pace. Cu toate acestea, „oamenii legii” au vrut să arate cât sunt de scrupuloși și l-au dus la audieri pe respectivul tânăr.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect, arătând unde ar trebui să meargă Poliția în viitorul apropiat: urmează o operațiune amplă: o ”stropire de proporții”

Poliția, care nu este în stare să rezolve conflicte trenante cu anii, cum este cazul de la Bolintin Vale, este dură cu „stropitorul cu cerneală”. Până urmă, a fost o nimica toată, în condițiile în care „stropitul”, adică George Simion, a declarat că nu îl interesează incidentul și că nu depune plângere. 

Mai degrabă, n-ar trebui ca Poliția să-l audieze pe organizatorul evenimentului, adică George Simion, din moment ce AUR a făcut hora unirii în centrul Iașului, deși primăria a anulat evenimentele publice din cauza pandemiei?

Primăria Iași a anulat toate evenimentele publice din cauza pandemiei

George Simion, președintele AUR, a spus că partidul său organizează evenimentul indiferent de situația pandemică și că dacă va fi amendat va ataca amenda în instanță.

Este mult mai grav ce a făcut George Simion, adunând atâția oameni laolaltă, decât doi stropi de cerneală. În plus, masca este obligatorie în spațiile exterioare, așadar, dacă tot se doreau audieri, se putea începe cu George Simion.

Anunțăm Poliția și Jandarmeria din Iași că, în Ardeal, se apropie stropitul fetelor cu apă și parfum de Paște. Se pot pregăti deja pentru „marile audieri”

Obiceiul „udatului” este preluat în Ardeal de la comunitatea maghiară, dar se practică și în Banat sau în Bucovina. Așa că polițiștii vor avea multă treabă... Să fie vigilenți, să pregătească coli de hârtie, că au de luat declarații. Abia acolo este ditamai pericolul, la udatul fetelor cu parfum... așa că „oamenii legii” se pot mobiliza de acum, să aibă timp până la Paște. Să fie vigilenți, la fel ca în cazul „stropitorului” cu cerneală!

George Simion, liderul AUR, a rămas în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru a sărbători Unirea Principatelor Române, deşi autorităţile locale nu au organizat niciun eveniment oficial. El a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor.

VEZI ȘI: Chirieac, observație cheie în cazul George Simion: Nu e important că i-au dat cu cerneală pe față / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel