România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 19 sep, 17:45
George Simion și-a prezentat REVENDICĂRILE la protest. „Nu plecăm de aici până atunci!”
George Simion, activist civic și politician, a oferit un interviu în exclusivitate, pentru DC News, din mijlocul protestelor din Piața Victoriei.

'Avem 10 revendicări clare cu privire la modul în care a fost gestionată pandemia de Covid-19 și felul în care s-au făcut achizițiile. Protestăm față de modul în care este permis accesul în spitale pentru bolnavi și nu este asigurat dreptul la medicamente.' a spus Simion.

'Cerem ca școlile să își desfășoare activitatea normal deoarece școala online este o farsă. De fapt, în cadrul școlii online nu se desfășoară nicio școală! De asemenea, avem solicitări despre felul în care funcționează statul român: despre privatizările efectuate în cei 30 de ani și cum funcționează justiția română. Nu plecăm de aici până nu ni se îndeplinesc cele 10 revendicări. Suntem singurii, văd că niciun partid parlamentar nu cere demisia ministrului Bode. O facem noi! Suntem un partid anti-sistem, împotriva celor care ne-au condus în ultimii 30 de ani. Trebuie să își dea demisia acest ministru sau să fie demis. Este de o nesimțire fără margini.' a declarat Simion, liderul formațiunii AUR.

'Vom demite acest Guvern prin votul de pe 6 decembrie. AUR, dacă va fi lăsat pentru că este o adevărată poliție politică ce se desfășoară împotriva noastră și a partidelor mici, va intra în Parlament! Pe 27 septembrie vrem să câștigăm cât mai multe primării și țintim un scor de peste 10% la alegerile parlamentare.' a spus George Simion liderul partidului AUR, pentru DC News.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro