George Maior, întâlnire de rămas bun cu subsecretarul de stat pentru afaceri politice, Victoria Nuland
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Ambasadorul George Cristian Maior a avut, vineri, 21 mai 2021, o întâlnire în format videoconferință cu Victoria Nuland, subsecretar de stat pentru afaceri politice, cu ocazia încheierii mandatului acestuia ca reprezentant al României la Washington.

„Cei doi interlocutori au apreciat dezvoltarea intensă și dinamică a relațiilor bilaterale dintre cele două state în ultimii ani, subliniind importanța Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite.

Victoria Nuland a folosit prilejul pentru a-i mulțumi călduros ambasadorului român pentru viziunea strategică și contribuția importantă adusă consolidării și dezvoltării relației apropiate dintre România și Statele Unite ale Americii.

La rândul său, ambasadorul George Cristian Maior i-a mulțumit Victoriei Nuland pentru colaborarea deosebită pe care au avut-o de-a lungul timpului și pentru prietenia pe care oficialul american a arătat-o permanent României.

Maior crede în continuitate

Ambasadorul George Cristian Maior și-a exprimat convingerea că oficialul american va continua să întrețină bune relații cu viitorul ambasador al României la Washington, Andrei Muraru, împreună cu care va colabora pe mai departe la aprofundarea Parteneriatului Strategic româno-american. Astfel, a fost exprimată dorința continuării și diversificării relațiilor în plan bilateral și hotărârea ambelor părți de a continua eforturile vizând extinderea și aprofundarea relațiilor privilegiate existente în cadrul parteneriatului strategic, în toate domeniile acestuia: politic, militar, economic, și de energie, arată un comunicat al ambasadei României în SUA.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel