"George e cu gătitul". Viviana Sposub recunoaște: Eu sunt responsabilă de curățenia în bucătărie. Munca mea e mai grea
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 07 Martie 2022, 19:35
WhatsApp
Viviana Sposub recunoaște că singura ei misiune în bucutărie este curățenia și nu îi este deloc ușor, după cum chiar ea spune.

"Îmi place tare mult să mănânc la orice oră din zi sau din noapte. Vin după o perioadă cu “Bravo, ai stil!” în care am fost foarte stresată și nu am reușit să mă alimentez cum trebuie, așa că acum trebuie să recuperez", a spus Viviana Sposub pentru ciao.ro.

"Creștem relația de la lună la lună"

"George e cu gătitul pentru că se pricepe de minune, iar eu sunt responsabilă cu ceea ce ține de curățenie în bucătărie. Vreau să vă spun că uneori munca mea e mai grea, pentru că el gătește în cantități foarte mari și îi place să folosească absolut toate vasele de care dispunem", a mai spus ea.

"Sunt într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental pentru că am lângă mine o persoană care mă susține în tot ceea ce fac și pe care, la rândul meu, o susțin la fiecare pas. Rezonez cu el la aproape toate capitolele și creștem relația de la lună la lună. Nici nu îmi vine să cred când au trecut 1 an și 7 luni!", a spus Viviana Sposub.

Vezi și: "M-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine". Ciucă, asistentul lui Măruță, relație cu Viviana Sposub: Era terminată, înainte să plece la Fermă

Viviana, despre relația cu George Burcea

"Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi. Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase", spunea Viviana Sposub, la finalul lui 2021, pentru viva.ro.

"Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede", a mai spus vedeta.

Vezi și: Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: Se simte răsfățat atunci când, dimineața, găsește vasele spălate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?