George Copos acuză că Rapidului i-au fost furate 'cel puţin 2 campionate' în perioada în care a condus gruparea giuleşteană
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
George Copos, finanţatorul clubului de fotbal Rapid între 1993 şi 2013, a declarat, că în perioada în care a condus echipa giuleşteană acesteia i-au fost 'furate' două titluri de campioană.

Fostul patron George Copos nu spune de către cine au fost 'furate' cele două titluri sau în care dintre sezoane s-a întâmplat, dar subliniază faptul că Rapid a câştigat atât cât a fost lăsat să câştige.

Întrebat dacă în cei 20 de ani Rapid putea să câştige mai multe trofee, Copos a răspuns:

'Vă răspund simplu şi sincer, şi înţelege fiecare ce vrea: două campionate, cel puţin, ne-au fost furate. Am fost 'ajutat' să realizez doar atât cât am realizat, nu mai mult. Rapidul ajunsese să deranjeze', a zis Copos.

Însă George Copos se mândreşte cu ceea ce a realizat la Rapid București, menționând că performanţele sale nu pot fi niciodată contestate.

'Fără să par cumva lăudăros, perioada mea la Rapid a fost una dintre cele mai fructuoase din istoria acestei echipe. Mă voi mândri mereu cu asta şi, oricâte s-ar mai spune, oricât vor sau nu vor unii să recunoască, faptele concrete şi performanţele obţinute nu pot fi contestate', a declarat George Copos, într-un interviu pentru Agerpres. 

Cine este George Copos

George Copos a fost unul dintre oamenii de afaceri de succes imediat după 1989. El a fost condamnat în două dosare de evaziune. Este vorba despre Dosarul Loteria I (3 ani și 8 luni) și Dosarul Transferurilor (4 ani). A stat 1 an și o lună în spatele gratiilor, fiind eliberat condiționat, în primăvara lui 2015. 

Joi, 16 februarie 2022, a obținut în primă instanță reabilitarea judecătorească după ce omul de afaceri a făcut dovada că a achitat tot prejudiciul reținut în sarcina lui, așa cum instanța i-a cerut în termenul din 13 ianuarie 2023. 

Reabilitarea este instituţia juridică prin care efectele unei condamnări ce constau în interdicţii, incapacităţi şi decăderi încetează pentru viitor, pentru fostul condamnat care, pentru o perioadă de timp, a dovedit, prin întreaga sa comportare, că s-a îndreptat şi că este posibilă reintegrarea sa socială deplină.

Citește și -  George Copos a fost reabilitat judiciar. Cozmin Gușă: Cine îi dă înapoi anii pierduți?

Citește și - Ce făcea Copos în închisoare ca să nu-i deranjeze pe Gică Popescu și Meme Stoica. Gușă: Îl suspectez că mai poartă tarele acelei perioade

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel