George Ciamba, jurământ de învestitură la Cotroceni
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
George Ciamba
George Ciamba
George Ciamba, noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, depune jurământul de învestitură la Cotroceni.

George Ciamba, noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, va depune miercuri, la ora 10,00, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretul de numire a lui Ciamba în Guvern.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că secretarul de stat în MAE George Ciamba a fost propus să ocupe funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene în locul lui Victor Negrescu, care a demisionat. Ea a precizat că demisia lui Victor Negrescu a fost dorinţa acestuia şi a subliniat că nu i-a fost tăiată nicio atribuţie aferentă portofoliului pe care l-a deţinut. 'A fost dorinţa dânsului, nu pot să o comentez.A făcut treabă bună până acum, s-a implicat, eu trebuie să privesc mai departe, să vedem cum gestionăm în continuare şi să avem o preşedinţie de succes. Pentru mine acest lucru este important. A fost opţiunea dumnealui', a afirmat Viorica Dăncilă.

George Ciamba este diplomat de carieră şi lucrează în Ministerul Afacerilor Externe din decembrie 1990, potrivit site-ului MAE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel