George Buhnici se declară victimă în scandalul generat de afirmațiile sale despre femei: Cine-i controlează?
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 18 iul 2022, 14:27
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
George Buhnici se declară victima rețelelor sociale, după ce s-a rostogolit o afirmație a sa despre femeile de la mare. 

”Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007.

La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală” a scris George Buhnici pe site-ul său.

”Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin” a continuat el. Vlogerul mai scrie că toți cei care-l cunosc știu ce relație are cu soția sa, dar și că nu încurajează pedofilia, așa cum s-a înțeles/comentat în spațiul public. El lansează și o teorie despre ce se întâmplă, susținând că interviul nu a fost unul de succes, ci unul rostogolit după o săptămână pe anumite grupuri, de unde a fost amplificat în ultimele zile. 

George Buhnici duce discuția spre obezitate, chiar dacă în răspunsurile date a vorbit despre vergeturi și celulită. ”Obezitatea este o problemă națională.” scrie el în susținerea sa.

”Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.” a mai susținut cele spuse. 

Buhnici se declară victima rețelelor sociale: Câți dintre ei sunt însă oameni și câți sunt boți? Cine îi controlează?

Vlogerul afirmă și că declarația sa a fost scoasă din context și rostogolită pe rețelele sociale de conturi false, făcând profilul celor care l-au criticat: ”O bună parte sunt conturi noi sau inactive care nu postează mai nimic cu lunile și anii, au sub 10 urmăritori dar dau like la subiecte controversate, pentru algoritm. Există printre aceste conturi unele mai active. Câțiva se declară deschis comuniști și luptă împotriva vestului. Sunt activi în discuții politice unde inflamează conversația cu opinii puternice. 99% din postările lor sunt în engleză. Câți dintre ei sunt însă oameni și câți sunt boți? Cine îi controlează? Până aflăm, rămâne valabilă regula cu lama lui Ockham. Răspunsul evident este de cele mai multe ori cel real.”

”Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă și trebuie pedepsită! Îmi iubesc soția și încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc. O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă, dar nu pot opri trolii. E treaba fiecăruia să gândească pentru el” a conchis el, îndemnându-i pe cei care-l urmăresc să nu ia totul de pe Internet... ci să-l contacteze pe el, pe site-ul său, respectiv tot pe Internet. 

Citește și: George Buhnici, declaraţii prin care a revoltat Internetul: Mai daţi, fetelor, pe la sală. Venim la mare să vedem piele, am vrea să nu aibă vergeturi

Buhnici, derapaj despre femeile cu vergeturi și celulită, care nu arată a minore. Psihologul Radu Leca: Cădere uriașă de imagine. Nu a fost o glumă

Vezi aici video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?