George Buhnici: Nu ni se cuvine nimic. Nici măcar aerul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
George Buhnici lovește din nou.

De această dată, nu mai vorbește despre femeile cu celulită, ci despre aer. Aerul care nu ni se cuvine, spune celebrul George Buhnici.

„Nimic nu e ieftin sau scump. Câtă vreme o marfă, orice marfă, este cumpărată, atunci prețul este corect. Că nu îmi permit eu, nu e vina celor de la Mega Image sau Ferrari. Nu ni se cuvine nimic. Nici măcar aerul”, a scris George Buhnici pe Twitter.

„Știu că e ușor să privim afirmația dintr-o perspectivă socială, a celor care nu își permit anumite lucruri indiferent cât costă. Părinții mei sunt intr-o astfel de situație. Ei muncesc însă zilnic în gospodărie și nu așteaptă doar pensia de la stat sau ajutorul de la copii”, a mai zis el.

Apoi, dat fiind faptul că a primit critici pentru ce a spus privind aerul, s-a sucit și a venit cu o precizare:

„Ca să nu se piardă printre comentarii, traduc și “faza cu aerul”. Mă refer la ce fel de aer respirăm, unde îl respirăm, împreună cu cine. Aerul curat e ceva important dar nu ne este oferit “by default” de autorități. Dacă noi doar așteptăm să ni se dea, nu îl merităm”.

„Nu e popular să le spui oamenilor că trebuie să lupte pentru drepturile lor, că nimic nu vine de-a gata. Sunt mai apreciați cei care cosmetizează adevărul”, a mai scris el.

CITEȘTE ȘI: Buhnici și-a pus lumea în cap după ce a zis că nici măcar aerul nu ni se cuvine

VEZI ȘI: Buhnici a spus că s-a uitat la o femeie „mai săracă decât el” care mânca o merdenea, lucru care l-a enervat: Toți vor zice că sunt un nenorocit

George Buhnici a spus că s-a uitat la o femeie „mai săracă decât el”, care mânca o merdenea, lucru care l-a enervat: „Acum toți vor zice că sunt un nenorocit”.

„Mă uitam cum stătea pe o băncuță... acum toți vor zice că sunt un nenorocit că vorbesc de oameni săraci. Mă uitam în jos, eu fiind pe scara rulantă, la o doamnă mai săracă decât mine. Se vedea clar că este într-o uniformă de femeie de serviciu. Își terminase tura. Și stătea liniștită, cumva jenată, pe un colț în mall, mâncând o merdenea. Era o femeie ușor supraponderală. Ce simți când te uiți la o femeie supraponderală care, după ce a ieșit din tură, mănâncă o merdenea?”, a zis George Buhnici în podcastul lui Gojira.

„Eu am prostul obicei să mă uit la oameni și mă gândesc. Eu, ca unul care a slăbit și pot privi de sus de pe scara rulantă, mă gândeam așa: „bă, serios?! Nu simți că este ceva în neregulă cu viața ta?! Ți se făcuse fomiță și aveai nevoie de o gustărică? Și tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei? Dar o felie de pâine cu salam ce au? Sendvișurile în România sunt pe cale de dispariție. Fă-ți un sendviș decât să mănânci merdenele. Ți-e sete? Bea apă. Ce beau bunicii tău când le era sete? Apă, țuică, vin. O țineau pe natural”, a mai zis George Buhnici.

Gojira a intervenit și a spus: „Alcoolism”.

„Da, dar nu băga zahăr. Zahărul este drog, spune nu drogurilor”, a subliniat George Buhnici.

„Deci mai bine alcoolism cronic decât diabet. Eu asta am înțeles de la tine. Spune da alcoolismului, spune nu diabetului. Vrei să fie acesta titlul podcasului?”, a zis Gojira râzând.

„Nu. Am vorbit niște chestii aici care ar trebui să rămână doar aici. Ai putea să-i spui acestui podcast „fără nume””, a fost răspunsul lui George Buhnici.

Declarațiile au fost făcute în octombrie 2021, cu mult înainte de scandalul actualul cu „minorele” și „vergeturile”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel