George Bologan: „Copiii sunt izvor de speranță!” Cursuri de actorie pentru copiii români, la Madrid
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Serbarea la final de an școlar a grupelor de copii înscriși la cursurile de chitară și actorie organizate sub egida Ambasadei României la Madrid -“Clubul Copiilor” a fost un motiv de bucurie, recunoștință și emoție. 

„Și pentru că micii noștri artiști se numără printre cei mai talentați români din comunitate, am considerat că ultima zi de cursuri reprezintă un bun prilej pentru a înmâna diplome de merit atât participanților, cât și minunatelor lor profesoare, care, din pasiune pentru artă și dragoste pentru copii, și-au dedicat o mare parte din timpul liber pentru a împărtăși celor mici tainele muzicii și ale actoriei.

Diplomele de “Român Talentat” au fost înmânate de ambasadorul George Bologan în semn de apreciere pentru interesul copiilor de a-și valorifica aptitudinile și de a oferi timpului sens prin pregătirea constantă. Meritul și entuziasmul celor două profesoare de a investi în a scoate la lumină înclinațiile artistice și de a stimula creativitatea copiilor noștri au fost răsplătite printr-o Diplomă de Excelență.

În mesajul transmis părinților, ambasadorul a subliniat importanța ca cei mai tineri să fie însoțiți în pătrunderea progresivă în societate și în tainele vieții. "În inima fiecărui copil se află o imensă bogăție care are nevoie să fie valorificată în dezvoltarea umană către maturitate. Copiii sunt izvor de speranță, părinții, la rândul lor, trăiesc și muncesc pentru micuții lor, iar ambasada a dorit să le fie alături crezând cu tărie că în copii fiecare națiune își vede propriul viitor".

Revenim după vacanța de vară cu noi cursuri de chitară și actorie. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest proiect de suflet, doamnelor Ninerică și Achim, iar pentru micile atenții oferite copiilor, mulțumim doamnei Ruxandra Focșa Ulici.

Orice proiect este sortit succesului când oamenii sunt uniți în jurul ideii de Bine!” scriu reprezentanții Ambasadei într-un comunicat. 

Cerințe pentru doritori: 

Așteptăm și alți copii să ni se alăture în Clubul Copiilor. Pentru a vă înscrie copilul la lecțiile noastre gratuite este de ajuns să trimiteți un mesaj la adresa doamnelor [email protected] (chitară) își [email protected] (actorie) în care să indicați:

- numele și vârsta copilului

- dacă copilul a mai urmat vreun curs de chitară/ actorie

- numele și un număr de telefon al părintelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel