Urmărește emisiunea live
Geoană, frază cheie. Gușă: Este ceva de remarcat, mai precis că e singurul prezidențiabil calificat pentru alegerile din 2024 / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Cozmin Gușă a spus că a fost plăcut impresionat de discursul unui posibil candidat la prezidențiale 2024.

Vorbim de Mircea Geoană care a ținut un discurs în fața unui stadion plin. Secretarul general adjunct al NATO a participat la festivitatea organizată cu prilejul închiderii anului universitar 2021-2022 de către Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș. Tribunele erau pline, fiind în jur de vreo 15.000 de oameni care i-au ascultat discursul.

„Tribunele erau pline. Până și gazonul era plin de studenți și absolvenți. Mircea Geoană a avut un discurs de fix 15 minute. A vorbit liber, nu l-a citit de nicăieri. A vorbit în fața unei asistențe de stadion. A fost un discurs de prezidențiabil, n-a fost un discurs de șef adjunct NATO. (...) Să vă spun o declarație făcută de Mircea Geoană acolo: „Niciodată să nu renunți, chiar dacă ai eșuat. Gândește-te, restul va veni ca recompensă încă și mai tare ca data trecută”. Asta a spus Mircea Geoană. Ne gândim că s-a referit la alegerile din 2009. Este ceva de remarcat, mai precis că este singurul prezidențiabil calificat, nu zic că n-or mai fi și alții în România, care practic se înscrie în cursă în acest moment. Așa văd eu lucrurile. La manifestarea din Cluj de la TIFF, unde au fost vreo 1500 de oameni în asistență, la acest eveniment au fost vreo 15.000. Este evenimentul săptămânii trecute în politica internă, după părerea mea”, a zis Cozmin Gușă la DC News și DC News TV în emisiunea „Deferiți mass-media”.

Vezi răspunsul integral la minutul 41:

Aici puteți asculta discursul lui Mircea Geoană:

VEZI ȘI: Alegeri prezidențiale 2024. Pe cine vede Chirieac ca având ”mari, mari șanse” / video

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus cine are, în opinia sa, o șansă reală la alegerile prezidențiale din 2024.

În ultima perioadă, a început să se discute din ce în ce mai des despre posibilele candidaturi la funcția de președinte al României în alegerile ce vor avea loc în 2024. Discuţiile despre candidaţii la prezidenţiale încep să fie purtate în interiorul partidelor, deşi alegerile sunt peste doi ani.

„Este o foame de oameni politici responsabili în România”, a spus Bogdan Chirieac. În opinia analistului politic, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, ar avea o șansă reală dacă ar candida la alegerile din 2024.

„Cred că Mircea Geoană, dacă va candida la președinție, are o șansă reală acum. E și frustrarea că toată lumea știe că i-au fost furate alegerile în 2009. Avem și perioada de timp pierdut de atunci până acum. Dar cred că Mircea Geoană ar avea mari, mari șanse la președinția României”, a spus, vineri, analistul politic Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media” de la DCNewsTV.

VEZI ȘI: Secretarul general adjunct al Alianţei Nord Atlantice (NATO), Mircea Geoană, a declarat că discuţiile cu privire la o eventuală candidatură a sa la funcţia de preşedinte al României, la viitoarele alegeri prezidenţiale, este "prematură"

Secretarul general adjunct al Alianţei Nord Atlantice (NATO), Mircea Geoană, a declarat, săptămâna trecută, că discuţiile cu privire la o eventuală candidatură a sa la funcţia de preşedinte al României, la viitoarele alegeri prezidenţiale, este "prematură".

El a afirmat, la finalul unei vizite de informare la sediul Batalionului 51 Operaţii Speciale "Vulturii" din Târgu Mureş, că, în acest moment, nu vrea să fie "perturbat de niciun alt gând", menţionând că se află în situaţia de a alege viitorul său după ce va termina mandatul la şefia NATO.

"Sunt implicat, aşa cum este firesc, moral şi etic, în funcţia de înaltă răspundere pe care o am la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele şi cred că cel mai important lucru este să ne facem datoria fiecare, astăzi şi mâine. Sunt multe zvonuri... Eu cred că este totalmente prematur pentru astfel de discuţii. Sunt multe alte probleme care frământă şi românii, şi ţările aliate, avem un război la graniţă, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând şi de nicio altă formă de insinuare cu privire la viitor. Viitorul ne aparţine nouă tuturor şi sunt în situaţia în care să am luxul să aleg ce fel de viitor îmi propun după ce termin la NATO, când voi termina la NATO şi acest lucru încă este un subiect deschis", a spus Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel