Generator de blackout. Îl poți cumpăra acum sau aștepți de Black Friday 2021. Va dispărea imediat în caz de pană de curent
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
generator
generator
Toată lumea vorbește despre blackout, o posibilă pană de curent în toată Europa despre care a vorbit Klaudia Tanner, ministrul austriac al apărării.

În cazul unei pene de curent, produsul care ar dispărea imediat din magazine ar fi generatoarele. Situațiile de căderi de tensiune sau alimentare insuficientă cu curent electric pot fi gestionate indiferent dacă sunteți acasă, în grădina sau în excursie. Echipamentul poate fi utilizat aproape oriunde, în exteriorul încăperilor și a clădirilor, astfel curentul electric va fi la îndemână de câte ori vă este necesar.

Generatorul asigură alimentare maximă de 2900W și continuă de 2600 de wați, 230V, 50Hz, energie suficientă pentru aplicații diferite. Sistemul de pornire este pe bază de demaror cu sfoară. Rezervorul de 15 litri asigură funcționarea continuă timp de aproximativ zece ore. Generatorul electric este acționat de un motor în 4 timpi de înaltă calitate și este prevăzut cu întrerupător de protecție la suprasarcină. De exemplu, un generator curent electric Steinhaus PRO-GEN2900, 2900 W cu stabilizator de tensiune, care funcționează pe bază benzină și are autonomie de zece ore, pe eMag poate fi cumpărat cu 1.199 lei. Cel mai probabil, de Black Friday 2021, generatorul poate fi achiziționat și la un preț mai mic.

Acum, cel mai ieftin generator electric de pe eMag este Einhell TC-PG 10/E5, 800 W, motor 63,5 cm³ în doi timpi. Îl puteți cumpăra la 890 lei. Generează o putere continuă de 680 W: este ideal oriunde trebuie să fie generată electricitate independentă de sursa de alimentare electrică.

Problema este că, în caz de blackout, vor înceta să funcționeze stațiile de benzină. Așa că ar trebui să aveți și un stoc de benzină pentrua putea funcționa generatorul.

Amintim că, potrivit Euroweeklynews, Klaudia Tanner a afirmat că întrebarea nu este dacă va fi o întrerupere de curent imensă, ci mai degrabă întrebarea este ”când va fi”. Ea a mai afirmat că acest pericol este ”subestimat de toți” și că ar putea avea consecințe catastrofale.

VEZI ȘI: Mircea Badea, teorie a conspirației despre "Blackout", pana de curent catastrofală la nivel european, ”concediul forțat” de 14 zile care ar urma

Austria, AVERTISMENT: Urmează un "Blackout", o pană de curent catastrofală la nivel european. Plănuiți-vă să petreceți acasă un concediu de 14 zile

Blackout, ce urmează și de ce stocurile enorme sunt "o tâmpenie". CHIT complet, TREI lucruri pe care trebuie să le faci: Te poate omorî, efectiv!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel