Data publicării:

Generația TikTok iese la vot. Mircea Badea, glumă tare cu Andreea Bostănică și campania electorală

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN
Mircea Badea a vorbit despre cei un milion de tineri cu drept de vot care pot merge la urne pentru prima dată în viața lor.

Miercuri seara, la emisiunea În Fața Națiunii, la Antena 3 CNN, Mircea Bada a vorbit despre cei peste un milion de tineri care vor putea merge pentru prima dată în viața lor la vot.

„Eu sunt generația Dostoievski, din fericire“, a spus realizatorul după ce Radu Tudor i-a precizat că tinerii care merg în premieră la vot sunt generația TikTok.

„Sau cum ar fi zis regretatul Gyuri Pascu, ești generația cristale Swarowski“, a adăugat Radu Tudor, după care l-a întrebat ce crede că vor face cei un milion de tineri duminică.

„Vor afla mult, după ce se vor fi terminat alegerile, sau nici măcar asta nu vor afla. Nu am mai intrat eu pe TikTok, noroc că a intrat Trump, dar înțeleg faptul că e campanie electorală febrilă acolo. Până la urmă, s-ar putea ca tinerii ăștia minunați să fie foarte în temă“, a zis Mircea Badea.

„Mircea, eu cred că va fi un procent mare. Prima dată se duc, iar după aceea să-i convingi să se mai ducă și altă dată...“, a spus jurnalista Sabina Iosub.

„De ce să-i convingi? Fiecare se duce dacă vrea să se ducă, iar dacă nu vrea, nu se duce“, a spus Mircea Badea.

„Să-i convingă politicienii“, a zis Sabina Iosub.

„Depinde de ei, de politicieni, să-și facă meseria de politicieni“, a mai zis Mircea Badea.

„Eu am văzut o efervescență n rândul tinerilor când era vorba despre primul vot pe care să-l dea. Trec într-o altă etapă, se simt mai maturi, mai responsabili“, a adăugat Sabina Iosub.

„Le-a crescut TikTok-ul. Probabil au înțeles că votul e un fel de like. Dar Andreea Bostănică se duce la vot?“, a întrebat Mircea Badea, precizând că „are 5,8 milioane de urmăritori pe TikTok“.

„Cine e Andreea Bostănică?“, a întrebat Sabina Iosub.

„Intră în turul 2 la prezidențiale“, a spus, ironic, Răzvan Dumitrescu.

„Voi nu știți cine e Andreea Bostănică și vreți să scoateți tinerii la vot?!“, a mai zis Mircea Badea, moment în care toți cei prezenți în emisiune au început să râdă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel