Generalul (r) Dan Grecu a explicat, în exclusivitate pentru DCNews, de ce MApN a comunicat despre drona prăbușită în județul Botoșani după aproape trei luni
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video Youtube Digi24HD
Captură de ecran / Foto: Video Youtube Digi24HD
Află ce declarații a făcut generalul (r) Dan Grecu despre drona prăbușită în județul Botoșani.

În contextul în care în data de 29 februarie o dronă a fost găsită în localitatea Unțeni din judeţul Botoşani și MApN a făcut anunțul printr-un comunicat astăzi, 16 mai, l-am contactat pe generalul (r) Dan Grecu pentru a-l întreba de ce comunicatul emis de MApN a fost transmis după aproape trei luni, în contextul în care în trecut au mai fost astfel de evenimente.

Comunicatul emis de MApN poate fi citit aici: MApN anunţă după aproape trei luni că a găsit o drona prăbușită în județul Botoşani

„Nu era treaba MApN-ului. MApN-ul a zis că nu avea armament, nu avea muniții, nu avea sisteme de supraveghere. Acum, că a fost un transport de țigări din stânga în dreapta sau că a fost un prototip, personal nu cred că este vorba despre o alertă de securitate din informațiile care au fost făcute publice.

Zona noastră de nord și pe jos și pe sus e penetrată. Pe jos sunt ucraineni care încearcă să scape de concentrare, pe sus mai ales de cei care fac ”smuggling” (n.r. contrabandă), adică transferuri de tigări, băutură. Am văzut că a răspuns Ministerul Apărării Naționale, a dat un comunicat, dar, sincer să fiu, atât timp cât nu e problemă de siguranță aeriană... nu cred că e un atac”, a declarat generalul (r) Dan Grecu, în exclusivitate pentru DCNews.

Vezi și: Drona prăbușită în județul Botoşani. De ce MApN a făcut anunțul abia după aproape 3 luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel