Generalul Predoiu: CINE a făcut pozele cu Udrea și Bica la Paris
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Candidatul PRO România la alegerile parlamentare din 6 decembrie, generalul Silviu Predoiu, a vorbit despre imaginile în care Elena Udrea a fost surprinsă într-un magazin de lux din Paris.

„Un secret ne dezvăluiți? Cine a făcut pozele acelea, atunci, la magazinul Channel din Paris?”, a întrebat analistul Bogdan Chirieac, în timpul interviului, referdinu-se la imaginile din 2014 pe care le puteți vedea AICI.

„Niște colegi de-ai dumneavoastră din mass-media”, a răspuns Predoiu. „Oricum, nu Serviciul. Serviciul, dacă voia, putea să ia imaginile de pe camerele de luat vederi din magazinul respectiv, ceea ce este foarte ușor la tehnologia și de atunci, și de acum, să le descarce în timp real și să le pună de oriunde”.

Nu tot ce se vede în filme este fantezie

Completând ideea legată de competențele SRI, Silviu Predoiu a adăugat: „Să știți că nu tot ce este în filme e chiar o fantezie. Te poți cupla, poți să intri pe semnal, poți să faci. Da, poți să faci! Și cu colaborarea țării gazdă, dacă nu este un stat aliat se poate face și fără... Deci există modalități, asta vreau să spun. Serviciul nu avea nevoie să trimită pe cineva care să urmărească demnitari români în exterior, mai ales că nu avea nicio bază”.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel