Data actualizării:
Data publicării:

Gemenii vor suferi de "scenarită" în perioada 12-18 iunie. "O să daţi pe dinafară! Începeţi să vă gândiţi la tot felul de prostii"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Urmează o perioadă destul de stresantă pentru Gemeni.

În perioada următoare Gemenii vor fi destul de stresaţi şi se vor simţi copleşiţi de griji. Mulţi îşi vor face chiar scenarii inutile şi vor avea impresia că sunt neglijaţi, ignoraţi sau neinteresanţi pentru parteneri.

"Nu este o săptămână foarte plăcută pentru voi, aveţi luna aia nouă dar ştiţi că nu e mare brânză, mai ales când e în semnul vostru. Emoţional, s-ar putea să nu prea ştiţi ce vreţi, dar să nu uităm să Soarele este în careu cu Neptun, plus că mai face si Neptun careu cu Saturn.

Vă îndoiţi de propria persoană, vă uitaţi în jur şi vi se pare că toţi sunt mai deştepţi, toţi sunt mai buni şi din această frică veţi încerca să supracompensaţi, să daţi pe dinafară. Veţi încerca să păreţi mai deştepţi făcând lucruri exagerate, care nu sunt fireşti. Asta se poate întâmpla şi la locul de muncă şi acasă. Că dacă vă duceţi acasă şi partenerul sau partenera nu vă mai dă atâta atenţie începeţi să vă gândiţi la tot felul de prostii. Şi... ce ziceţi? Lasă că o să-i gătesc, o s-o scot în oraş, sigur e ceva acolo ce am făcut prost şi acum se poartă aşa din cauza asta. Dar poate partenerul sau partenera trece prin nişte momente, poate că oamenii ăştia sunt obosiţi.

Pe undeva, din nesiguranţă, din lipsa de încredere o să daţi pe dinafară! Un pic de grijă şi de atenţie pentru că mintea voastră este epuizată oricum. Cât timp să Saturn în Casa a X-a totul e mult mai presant şi mult mai copleşitor pentru voi", este atenţionarea astrologului Daniela Simulescu pentru cei născuţi în zodia Gemeni.

Mai multe previziuni, aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel