Gelu Vișan (PMP), către Ionuț Stroe (PNL): "Ești la glezna lui Traian Băsescu"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul PMP, Gelu Vișan, a purtat miercuri un schimb dur de replici cu purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, și cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. Punctul culminant al discuției a fost atins în momentul în care Gelu Vișan i-a spus lui Ionuț Stroe că este "la glezna lui Traian Băsescu".

Prezent în platoul România TV, liderul PMP a afirmat că a rămas în politică pentru Traian Băsescu.

"Mi se pare oribil să spui așa ceva", a reacționat Codrin Ștefănescu.

"Păi dacă am spus că sunt băsist! Dar poate să spună Ionuț (n.r. - Stroe), care îl aplauda pe Victor Ponta pe stadion? (...) Faptul că sunt băsist este pentru mine o mândrie, pentru că omul ăsta e un om politic corect și a făcut ceva pentru țara asta, spre deosebire de alții, spre deosebire de Ponta al tău (n.r. - arătând către Codrin Ștefănescu), spre deosebire de Iohannis al tău (arătând către Ionuț Stroe)", a continuat Gelu Vișan, care a fost întrerupt de Ionuț Stroe: "Atunci scrieți un program politic, care să se numească 'Băsismul pentru România'".

"Dar chiar avem un program politic mult mai bun decât al vostru. (...) Măcar atâta, Ionuț, las-o în colo, ești la glezna lui Traian Băsescu", i-a răspuns liderul PMP purtătorului de cuvânt al PNL.

"Domnule Vișan, eu vă recomand ceai de tei și Ciuboțica-Cucului", a intervenit și Codrin Ștefănescu, pentru a calma spiritele.

Vezi și: PNL a depus moțiune în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel