Gelu Duminică, accident de mașină pe autostradă: Și-a cerut scuze de „n” ori pentru ce s-a întâmplat și pentru faptul că are asigurare la EUROINS
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sociologul Gelu Duminică a povestit că a avut un accident de mașină.

„Sâmbătă seară am avut o tamponare pe A2. Un bizon făcea slalom printre mașini cu vreo 200 km la oră și a tăiat fața unui microbuz de marfă care mergea liniștit pe banda 1. Omul, pentru a evita coliziunea cu bizonul și a nu ajunge în șanțul din dreapta, a tras de volan stânga, m-a lovit pe mine (eu circulam regulamentar pe banda 2), a revenit pe banda 1 unde a mai lovit o altă mașină. Bizonul, bineînțeles, a dispărut în goana cu care a șicanat. Microbuzul făcut praf și celelalte două mașini cu avarii serioase. Mulțumim Bunului Dumnezeu că nu au fost victime umane, fierul fiind fier.

Cum bizonul nu a putut fi identificat (niciunul dintre cei trei șoferi implicați în tamponare nu a avut timp să vadă numărul mașinii care a șicanat), șoferul microbuzului a fost declarat vinovat că nu s-a asigurat. Din punctul meu de vedere, omul a evitat un accident și mai mare și i-am mulțumit pentru atenție și decizia luată în acea fracțiune de secundă. Și-a cerut scuze de n ori pentru ce s-a întâmplat și pentru faptul că are asigurare la EUROINS. I-am spus că pentru asigurare nu e vina lui cu a celor de la ASF care au dormit în papuci.

Ce am învățat:

1. Să-mi pun cameră video pe mașină.

2. Dacă respect oamenii din trafic să nu imi iau cea mai ieftină asigurare de pe piată.

3. Să continui să-mi plătesc asigurarea CASCO.4. Mă bucur că toți purtam centura de sigurantă, chiar și cei care erau pe banchetă (noi eram trei în mașină). Centura ne-a păzit și ne-a ferit de un necaz mai mare! Ceea ce vă doresc și vouă!”, a relatat Gelu Duminică.

VEZI ȘI: Autostrada nu este o șosea sigură. Titi Aur: Mașina, indiferent de marcă, e un Kalașnikov și te poate răni sau ucide / video - https://www.dcnews.ro/autostrada-nu-este-o-sosea-sigura-titi-aur-masina-indiferent-de-marca-e-un-kalasnikov-si-te-poate-rani-sau-ucide-video_909341.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel