Gelozie dusă la extrem. O femeie i-a interzis soțului său să iasă din casă sau să lucreze, de frică să nu i-l fure cineva. "Este foarte chipeș"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Gelozie dusă la extrem. O femeie i-a interzis soțului său să iasă din casă sau să lucreze, de frică să nu-l fure cineva. Este foarte chipeș" / Foto: Pexels
Gelozie dusă la extrem. O femeie i-a interzis soțului său să iasă din casă sau să lucreze, de frică să nu-l fure cineva. Este foarte chipeș" / Foto: Pexels
O femeie i-a interzis soțului său să iasă din casă sau să lucreze, de teamă să nu-l fure cineva. 

O femeie din Mexic susține că nu își lasă soțul să iasă afară din casă sau să lucreze pentru că îi este teamă să nu îl fure cineva. Ea a explicat într-un interviu acordat unui utilizator de TikTok că își ține soțul în casă pentru că este foarte chipeș" și îi este teamă că o altă femeie i l-ar putea fura, scrie Rotalianul.

Videoclipurile în care femeia își ține soțul de mână pe tot parcursul interviurilor,a fost distribuit pe rețelele de socializare și a strâns peste 55 de milioane de vizualizări și aproape patru milioane de aprecieri. Femeia susține că lumea o invidiază pentru că are un bărbat atât chipeș și că chiar se teme că acesta ar putea fi răpit.

"Femeile mă invidiază din cauza iubitului chipeș pe care îl am. Mă invidiază din cauza bărbii lui, a buzelor, a ochilor, a tot ceea ce mă atrage la el", a spus femeia.

"Este ceva ce mi-a spus mereu, că sunt foarte chipeș, de aceea nu mă lasă să ies", a declarat bărbatul.

"Prietenii mei de care eram apropiat nu mai petrec la fel de mult timp cu mine", a mai spus acesta, precizând și că soția sa nu-l lasă să meargă la muncă și că își permite să îl întrețină.

Reacțiile internauților

Și asta nu este tot, într-un alt videoclip, femeia i-a cerut soțului său să facă un apel la cei care îi văd să nu se bage în vorbă cu el. Reacțiile internauților nu au ezitat să apară.

"Îmi pare atât de rău pentru el", a spus unul.

„Pare un om drăguț, este al tău în întregime. Mulțumesc”, a spus un altul.

„Nu sunt sigur dacă aceasta este o relație sau o situație de luare de ostatici”, a comentat un alt internaut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel