GDS, reparație pentru Corneliu Vadim Tudor
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Am înțeles, din cazul Augustin Lazăr, că poți primi premiu de la GDS, indiferent ce ai făcut înainte de 1989, dacă în prezent te-ai convertit la anti-pesedism și sprijini Justiția.

În această perspectivă, apare ca o imensă nedreptate faptul că Vadim Tudor nu a luat un premiu de la Grupul de Dialog Social. Antipesedist a fost, cu fapte, nu cu vorbe. După lovitura pe care i-a dat-o lui Adrian Năstase între cele două tururi de scrutin din 2004, PSD a pierdut președinția până în ziua de azi. Iar în ceea ce privește lupta anticorupție, Vadim nu umbla cu jumătăți de măsură, ca Andrei Caramitru. Ce sunt arestările prin ordonanță de urgență față de execuțiile pe stadion?

Problema, pentru GDS, este că Vadim Tudor a murit și nu mai poate primi laudele Andreei Pora sau ale lui Vladimir Tismăneanu. Dar, nu e totul pierdut. Un discipol al maestrului ar putea lua în locul său premiul, ca încurajare. Este drept că nu are nici talentul, nici cultura lui Vadim Tudor, ba mulți spun că nu are deloc talent și cultură. Nu contează. Înjură la fel ca Vadim Tudor, fără discriminări de gen și fără rușine? Este de partea care trebuie a baricadei? Dați-i lui Florin Roman premiul care i se cuvenea lui Vadim, dar nu a mai apucat să-l ia!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel