România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Flaviu Predescu | Publicat pe: 20 noi 2019 / 00:24
Gaudeamus. Criticul literar Daniel Cristea-Enache la interviurile DC News
Daniel Cristea Enache
Criticul literar Daniel Cristea-Enache vine în premieră  la interviurile DC News. Miercuri, 20 noiembrie  ora 10.45, la interviurile DC News se va vorbi live despre cărți și literatură.    

Vom păși pe tărâmurile lecturii, invitat fiind criticul literar Daniel Cristea-Enache, director de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, profesor de Istoria literaturii române la Facultatea de Litere din cadrul Universității București și director al revistei online Literatura de azi.

La 45 de ani, Daniel Cristea-Enache are experiența a 22 de ani de critică literară, fiind inclus de către Nicolae Manolescu în Istoria critică a literaturii române, ediția a II-a. Din 1997 până în prezent, Daniel Cristea-Enache a publicat peste 1000 de cronici literare și mai multe cărți.

Criticul literar al generației 2000, așa cum a fost supranumit, va vorbi și despre ultima sa carte – Linia de contur, publicată la Editura Spandugino dar va face și recomandări pentru lansări de carte și lectură, în preambulul celei de-a XXVI-a ediții a Târgului de carte Gaudeamus Radio România 2019, care va avea loc între 20 și 24 noiembrie, la Romexpo.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro