Gata cu coabitarea: „Ce am stabilit în pact nu mai e valabil!”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ponta Băsescu 1
Ponta Băsescu 1

Acordul de coabitare dintre președintele Traian Băsescu și primul-ministru Victor Ponta e în pericol. După contrele cauzate de bugetul Uniunii Europene și de scrisoarea către Bruxelles, legată de Schenghen, premierul Victor Ponta a anunțat că Pacea de la Cotroceni nu mai este în acest moment respectată.

„Ce am stabilit în pactul de colaborare nu mai e valabil. Nu vedeţi? Ce am stabilit legat de MCV şi de Schengen nu a respectat. Ce am stabilit să obţinem la Bruxelles n-am obţinut. Era inevitabil să ajungem la această opinie divergentă”, a spus primul-ministru la România Tv.

Ponta l-a acuzat pe Băsescu de încălcarea pactului care menţiona adresarea politicoasă.

„Cred că preşedintele nu are nici legitimitatea nici interesul să se mai bată pentru România. S-ar bucura să nu intrăm în Schengen. E un om aflat la sfârşit de mandat care are mici răutăţi. Preşedintele de luni până sâmbătă se odihneşte, iar duminică iese. Să iasă în fiecare duminică. O să vedeţi ce se va întâmpla. Dacă tot el bagă strâmbe când tot el e vinovat”, a ameninţat voalat Victor Ponta, atenţionând însă că „nu e vorba de o nouă suspendare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel