Urmărește emisiunea live
"Găsim mașina plină de bilețele și flori". Diana Enache, din nou singură. Adrian Enache: Pretendenții se sperie când aud că sunt tatăl ei. "Ăla e uns cu toate alifiile, e vagabond"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Enache Diana
Sursa foto: Facebook Enache Diana
Dacă anul trecut se afișa pentru prima dată cu iubitul său, după trei ani de relație, se pare că Diana Enache este din nou singură. Tatăl ei a dat-o de gol.

"Încă mai avem spectacole pe litoral, dar și în țară. . Diana nu are timp de așa ceva, nu-i trebuie iubit. Ea e îndrăgostită de muzică, facem show pe litoral. Asta ne place, lumea să se simtă bine, să ne aprecieze. Viața ei e să cânte cu tati.

"A înțeles cât e de greu să fie mereu fresh pe scenă. E liniștită, nu are nicio relație acum, nimic serios. Pretendenții săi, când aud că eu sunt taică-su se sperie, și-și zic ‘ăla e profesor, uns cu toate alifiile, e sex-simbolul României, ne citește gândurile, că e vagabond la rândul lui", a declarat Adrian Enache, pentru Impact.ro.

Citește și:

Diana, fiica lui Adrian Enache, primele detalii despre iubitul său: L-am ținut secret trei ani ca să treacă testele (FOTO)

Anul trecut, Diana Enache vorbea deschis, pentru prima dată, despre ubitul său de atunci cu care se afișase abia după trei ani de relație.

"L-am ținut secret vreo trei ani ca să treacă testele și abia după vreo 3 ani și jumătate am apărut și noi pe social media. Nu pun foarte mult preț pe asta, nu am fost niciodată adepta expunerii vieții private, mai ales având copilăria pe care am avut-o și văzând ce înseamnă expunerea asta, cu sau fără voia ta, de asta am preferat tot timpul să îmi țin relațiile ascunse, iar asta cu „the one” cred că e relativă. Trebuie să îți răspund peste vreo 20-30 de ani. Fiecare etapă a vieții are farmecul ei!

Ne înțelegem foarte bine, ne completăm perfect și chiar dacă avem anumite discuții în contradictoriu am învățat să fim maturi și să ascultăm părerea fiecăruia pentru că este un lucru normal să fim diferiți, să nu fim la fel. Nu suport cuplurile alea care spun „Da, mamă, cum spui tu, mamă!” sau „Da, tati! Așa facem!”. Nu, cred că e normal să ajungi undeva la mijloc, prin discuție și prin maturitate. Eu cred că e foarte bine ca într-o relație să fii diferit pentru că așa te și completezi și înveți de la celălalt. Dacă ar fi la fel, ar fi monotonie!", a spus Diana Enache, într-un interviu pentru ciao.ro.

Ce relație au Iuliana Marciuc și Diana Enache

"Am o relație civilizată și o admir pentru faptul că este activă. Diana a terminat Dreptul și se pregătește pentru stagiatul de practică, merge deseori în spectacole alături de Adrian, are emisiune zilnică la radio, la Național FM, și este și elevă la aceeași școală de cinematografie ca și David, dar la altă grupă de vârstă decât fratele ei", spunea Iuliana Marciuc, la un moment dat, pentru viva.ro.

"Este o declarație pe care Adrian a făcut-o și sigur că m-a bucurat. El spunea la vremea respectivă ca i-ar plăcea să cânte alături de Diana într-un spectacol regizat de David. Cu Diana a cântat, iar în ceea ce privește spectacolul regizat de David nu știm încă dacă el va fi regizor, actor sau va alege o altă meserie", a mai spus vedeta.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt împreună de 26 de ani și trăiesc împreună o poveste de dragoste de invidiat. Chiar dacă nu s-au căsătorit până acum, cei doi sunt alături unul de altul, la bine și la greu și au împreună un băiețel pe nume David.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel