Garcea și Robi din Las Fierbinți. Dan Negru: Batjocura a însoțit mereu uniforma de polițist
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Dan Negru / Facebook
Foto Dan Negru / Facebook
În România, „batjocura a însoțit mereu uniforma de polițist”, a transmis Dan Negru.

„Poliția e în corzi. Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați! Cel mai urmărit program tv în Italia timp de 11 ani a fost "La Piovra" (Caracatița) cu polițistul Corrado Cattani erou. Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni.

Toate țările au filme sau seriale în care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice. La noi modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți”, a scris, vineri, 14 ianuarie, Dan Negru pe contul său de Facebook.

„Batjocura a însoțit mereu uniforma de polițist”, a continuat Dan Negru mesajul din mediul online.

„Nu-i judecați pe polițiștii români de azi. Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea? Noi am creat modelul polițistului român hăhăindu-ne la caricaturi de polițiști. Atât am putut!”, a concluzionat Dan Negru.

Amintim că o autospecială de Poliţie a accidentat, joi, 13 ianuarie, două minore care traversau strada în Sectorul 1 din Bucureşti. Una a decedat, cealaltă fiind transportată la spital, unde se află sub îngrijirea medicilor.

CITEȘTE ȘI: Mircea Badea spune un adevăr de care toată lumea se ferește

Mircea Badea a vorbit, la Antena 3, despre două tipologii: șoferul și pietonul român. 

„Este foarte clar un lucru: oricât de fantasme ar avea românii în general, polițiștii... nu mai zic, ei sunt niște „meta-români”, adică deasupra cetățenilor obișnuiți, în România se conduce mizerabil. Acesta este adevărul. În România se conduce mizerabil, deși românul are fantasme de mare pilot, de mare șofer. Rămâne evidența faptului că șoferul român conduce prost în general. O arată toate statisticile corecte. Șoferul român este un șofer prost. Nu fiecare șofer din România este prost, dar când tragem linia, vedem că șoferul român conduce mizerabil”, a declarat Mircea Badea.

Continuarea articolului „Un polițist a dat cu mașina peste două fetițe în București. Mircea Badea spune un adevăr de care toată lumea se ferește” - AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel