Garbine Muguruza s-a refugiat în România, după eliminarea de la Wimbledon - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Jucătoarea de tenis Garbine Muguruza a venit în vacanţă în România. 

Eliminată de la Wimbledon, sportiva spaniolă cu origini venezuelene, Garbine Muguruza, s-a refugiat pentru câteva zile în România, relatează Mediafax. Ea a mers la Peştera Dâmbovicioara şi la Parcul Naţional Piatra Craiului.

Jucătoarea de tenis Garbine Muguruza, în vârstă de 27 de ani, numărul 12 WTA, îşi petrece vacanţa în România, după ce a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon. Sportiva s-a filmat în timpul drumeţiei pentru a le arăta urmăritorilor săi cum se distrează pe muzica artiştilor români. „Garbi” este una dintre cele mai urmărite sportive pe reţelele de socializare.

Muguruza, câştigătoare la Roland Garros 2016 şi la Wimbledon 2017, a postat pe contul său de Instagram şi imagini din vizita sa în Transilvania. Sportiva a fost impresionată nu doar de peisajele din România, ci şi de atracţiile turistice pe care le-a văzut: Peştera Dâmbovicioara şi Parcul Naţional Piatra Craiului.

În timpul vacanței, „Garbi” şi-a făcut chiar şi un prieten patruped, alături de care a pozat.

Sportiva născută la Caracas, în Venezuela, apare pe story-ul de la Instagram în timp ce fredonează melodia lui Puya, „Undeva-n Balkani”.

Simona Halep, în picaj în clasamentul WTA după retragerea de la Wimbledon

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a picat 5 locuri în clasamentul live, de pe poziția a 3-a, până pe 8 WTA! Constănțeanca a fost întrecută de Iga Swiatek (Polonia, locul 7), care a atins un nou maxim al carierei, Elina Svitolina (Ucraina, locul 6), Bianca Andreescu (Canada, locul 5), Sofia Kenin (SUA, locul 4) și Aryna Sabalenka (Belarus, locul 3). Pe primele două poziții se mențin Ashleigh Barty (Australia, locul 1), respectiv Naomi Osaka (Japonia, locul 2).

Halep a rămas cu 4.330 de puncte în visterie după ce a declarat forfait pentru turneul de la Wimbledon, iar sportiva noastră poate părăsi elita tenisului feminin! Simonei îi suflă în ceafă mai multe rivale: Garbine Muguruza (Spania, 4.105 p), Belinda Bencic (Elveția, 4.085 p),dar și Victoria Azarenka (Belarus, 3.785 p). Simona Halep a fost lider mondial în sezoanele 2017 și 2018, ea pătrunzând pentru prima oară în Top 10 WTA pe 26 ianuarie 2014. Simona traversează o perioadă tristă, în condițiile în care s-a retras și de la Jocurile Olimpice, din cauza accidentării la gamba stângă, scrie prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel