Ganoderma – efecte benefice dovedite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Ganoderma este o ciupercă cunoscuta din timpuri străvechi cu efecte terapeutice foarte bune în boli grave și mai puțin grave.  Din peste 200 de tipuri de ciuperci Ganoderma, cele mai importante efecte terapeutice le întâlnim la ciuperca Ganoderma Lucidum.     

Proprietăți antioxidante

Există deja studii care demonstrează faptul că suplimentele pe bază de ganoderma consumate constant determină creșterea nivelului de antioxidanți din organism, ganodermacontinand germaniu organic in cantitati apreciabile. Principalul efect benefic al acestui lucru este detoxifierea organismului,  creșterea rezistenței organismului la îmbolnăvire precum și ameliorarea apariției fenomenului natural de îmbătrânire

Proprietăți anticanceroase

Această ciupercă minunată care provine din China, folosita si de medicina ayurvedica si cea homeopata,reușește cu succes să combată proliferarea celulelor canceroase. Este utilizată ca imunostimulator pentru persoanele caresuferă de cancer!! Este recomandată și persoanelor care urmează cure de chimioterapie. Administrarea preparatelor pe baza de GanodermaLucidum determină creșterea imunității organismului. În felul acesta efectele nefaste ale curelor de chimioterapie sunt mai reduse.

Alte boli în care sunt benefice preparatele pe baza de Ganoderma sunt următoarele: cancerul pulmonar, cancerul de colon sau rect, leucemii, diabet de tip I, boli autoimune, adenom de prostată, nivel crescut de colesterol în sânge, ateroscleroză, astm bronșic, hepatită tip B și C, artrita reumatoidă, etc.

IMPORTANT!!!

Această ciupercă mai este denumită și “remediul nemuririi”. . In zilele noastre preventiaaparitieiafectiunilor datorate factorilor nocivi exteriori este foarte importanta, Ganoderma venind in ajutorul nostru daca este consumata regulat

Specialiștii spun ca administrarea ei  în cure de 3-9 luni are certe efecte de reîntinerire și înfrumusețare (scădere în greutate, înfrumusețarea pielii, întărirea părului, a unghiilor, etc.). Combate toate formele de acnee și intervine în vindecarea multor afecțiuni ale pielii de natură alergică sau infecțioasă.

ATENȚIE!!! 

Deși studiile clinice realizate în foarte multe țări au demonstrat căadministrarea preparatelor pe baza de ganoderma nu prezintă efecte adverse, trebuie să fiți prevăzători dacă suferiți de alergii la diferite tipuri de ciuperci, mucegai sau dacă urmați un tratament anticoagulant. Cereți sfatul medicului dumneavoastră înainte de a începe să consumați preparate pe bază de Ganoderma!

Produse cu Ganoderma

Din fericire, astăzi, avem ocazia să cumpărăm din farmacii naturiste sau din magazine specializate o multitudine de produse care conțin această minunată și miraculoasă ciupercă.

Cafeaua ganoderma este un produs foarte cunoscut prezent sub foarte multe forme: Gano cafe 3în1, Gano Cafea Mocha, Gano Supreno, Gano cafeClassic, Cafea terapeutică cu extract de Cordyceps și Ganoderma, Gano Cafegourmet cu 12% extract de Ganoderma, etc.

Pentru a fi convinși de faptul că produsele pe bază de ganoderma sunt eficiente (studiile clinice deja au demonstrat acest lucru!) vă prezentăm pe scurt efectele produsului.

Gano Cafegourmet 12% extract de Ganoderma: antibacterian, antitumoral, antifungic, antiviral, întărește sistemul imunitar, echilibrează sistemul digestiv, bun protector pentru ficat și inimă, reduce starea de oboseală, efect puternic antioxidant, fortifică organismul, crește rezistența celulelor cardiace, etc.

Considerăm util să știți că, în afară de diferitele tipuri de cafea sau ceai cu Ganoderma, mai puteți achiziționa din magazine specializate și pasta de dinți cu Ganoderma Gano Fresh, Gano Garcinia – slăbește sănătos, săpun Gano cu lapte de capră si ganoderma,  Cordyceps, ReishiGold, etc.

Contactați un medic specializat în medicina naturistă și cereți și părerea medicului dumneavoastră de familie despre produsele care conțin extract de Ganoderma. Este foarte important să vă mențineți starea de sănătate la cote maxime!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel