Gânduri sfâșietoare: Imbecililor, sunt o mamă de satanistă!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
După tragedia de la Club Colectiv, o mamă a unei fete care ascultă muzică rock a scris câteva rânduri tulburătoare.

Scrisoarea le este destinată tuturor celor care îi numesc sataniști pe tinerii ce ascultă muzică rock.

"Fetița mea (îi spun așa, chiar dacă are 27 de ani și, probabil, la fel o voi alinta și când va avea 40) merge în cluburi, la concerte și îi place muzica rock, așa cum fac milioane de alți tineri din România. Dacă pentru voi, imbecililor, asta înseamnă că este satanistă, recunosc – sunt o mamă de satanistă. Ioana ar fi putut să fie și la concertul din Colectiv. Nu a fost, pentru că era prea obosită după o săptămână încărcată la serviciu. Nu dați ochii peste cap, neghiobilor, are un job la o multinațională din Capitală, așa cum au avut mulți dintre tinerii care s-au prăpădit în acea noapte, ca și cei care se zbat acum între viață și moarte, ca și alte mii cu domiciliul stabil în te miri ce oraș din România! Muncesc acolo, departe de mama care nu are cum să le pună pe masă o ciorbă caldă și de tata care i-ar fi schimbat becul ars, pentru că în ale lor localități, municipii, orașe sau comune cu greu ar fi găsit un job.

Și, dacă, totuși, îl găseau nu se datora facultăților sau masterelor luate cu brio, ci doar dacă aveau o pilă pe unde trebuie, părinții lor făceau parte din cercul de putere al vremelnicei forțe politice instalate la conducerea locală sau, pur și umplu, dădeau șpaga de rigoare.

Nu faceți fețe-fețe, tâmpiților! Ioana, fata mea, are un job așa cum au milioane de tineri în această Românie pe care o doare în cot, ca să nu spun altundeva, de soarta lor. Au locuri de muncă în orașele sau satele în care s-au născut, drept este că la niște joburi ce nu au prea multe în comun cu școlile absolvite. Lucrează pe bani puțini pe la te miri ce patroni semianalfabeți sau cu te miri ce șefi care nu au habar de ceva, dar fac parte din partidul care trebuie, alături de nepoții, copiii sau amantele cui trebuie. Iar din prăpăditele lor de salarii și-au permis să ia un bilet la un concert rock ori s-au dus într-un club să asculte o trupă ce venea să cânte în provincie. Oricare dintre ei putea să fie victimă a unei tragedii similare celei din clubul Colectiv, că doar nu-și imaginează cineva că sunt puține locațiile din țară sau din București ce funcționează alandala, dar nu m-ar mira ca oastea idioților să decreteze că toți sunt sataniști", a scris mama fetei.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel