Gandalf, mesaj emoționant despre revenirea în noul film Stăpânul Inelelor: Vânătoarea lui Gollum
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Lord of the Rings
Foto: Lord of the Rings
Ian McKellen este interesat să se întoarcă în rolul lui Gandalf în noul film Stăpânul Inelelor: Vânătoarea de Gollum.

McKellen, care a jucat rolul vrăjitorului vigilent din Pământul de Mijloc în trilogia originală Stăpânul Inelelor, precum și în trilogia Hobbitul, a vorbit despre o potențială revenire în timpul unui interviu pentru The Times. El spune că a auzit că Gandalf s-ar putea întoarce, dar clarifică că „nu există niciun scenariu, nu există nicio ofertă, nu există niciun plan”, scrie IGN.

Decizia lui de a se întoarce ca personaj depinde de un singur lucru. Când a fost întrebat dacă ar fi interesat să-l joace din nou pe Gandalf, el a spus clar: „Dacă sunt în viață”.

McKellen, în vârstă de 85 de ani, a interpretat personajul ultima dată în Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri, din 2014, ceea ce înseamnă că a trecut aproape un deceniu de când și-a pus ultima dată pălăria și și-a îmbrăcat ultima dată haina de vrăjitor. Stăpânul Inelelor: Vânătoarea de Gollum nu este programat să apară mai devreme de 2026, iar scenariul timpuriu este acum în curs.

CITEȘTE ȘI          -          „Stăpânul inelelor“ se întoarce. Primele imagini din noul sezon cu Sauron, Galadriel și Celebrimbor / video

McKellen nu este singurul actor care a comentat posibilitatea revenirii în franciză. Viggo Mortensen, care l-a jucat pe Aragorn în trilogia Stăpânul Inelelor, a spus recent că ar fi interesat să reia rolul în „Vânătoarea lui Gollum”.

Se cunosc momentan foarte puține lucruri despre modul în care filmul va explora personajul iconic al lui Andy Serkis. Peter Jackson a zis recent că planul este ca filmul să implice un conținut pe care „nu a avut timp să îl acopere” în trilogia originală Stăpânul Inelelor.

„Vrem cu adevărat să-i explorăm povestea de fundal și să ne adâncim în acele părți ale călătoriei sale pe care nu am avut timp să le acoperim în filmele anterioare”, a spus el.

„Este prea devreme să știm cu cine se va întâlni, dar este suficient să spunem că ne vom inspira de la [autorul original J.R.R. Tolkien”, a mai zis Jackson.

CITEȘTE ȘI         -         Detalii mai puțin știute despre noul film „Stăpânul Inelelor“, care îl are în centrul atenției pe Gollum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel