Game of Thrones. Petiţie pentru reluarea ultimului sezon
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 15 mai 2019, 23:31
WhatsApp
Game of Thrones
Game of Thrones
Dezamăgiţi de modul în care s-au desfăşurat evenimentele în ultimul sezon al super serialului Game of Thrones, dar şi de modul în care dezvoltarea personajelor a fost pusă în plan secund, peste 33.000 de cinefili au semnat o petiţie în care cer celor de la HBO să reia sezonul opt al seriei şi să angajeze scenarişti noi. 

Îndrăgitul serial Game of Thrones a înregistrat o scădere a ratingului în ultimele săptămâni, în condiţiile în care fanii au aşteptat timp de doi ani ultimul sezon al seriei. Motivul este scenariul din ce în ce mai depărtat de povestea originală scrisă de George R.R. Martin, iar totul a culminat cu distrugerea poveştii, aşa cum o numesc fanii, în ultimele episoade. 

Astfel, o petiţie a fost semnată de peste 33.000 de fani ai serialului Game of Thrones, în care aceştia le cer celor de HBO să îi concedieze pe scenariştii serialului şi să reia ultimul sezon al seriei. 

"David Benioff şi D.B. Weiss au dovedit că sunt cei mai incompetenţi scriitori în momentul în care nu au material direct de la sursă (n.r. George R.R. Martin). Acest serial merită un final care să aibă sens. Puneţi lucrurile în mişcare, HBO!", se arată în textul petiţiei. 

Ultimul episod al serialului Game of Thrones apare pe 20 mai, la ora 4,00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?