Data actualizării:
Data publicării:

Galați: Terapii cu ajutorul tehnologiei pentru 20 de copii cu autism

Autor: Claudia Calotă | Categorie: Stiri
WhatsApp

Este vorba despre un proiect de suflet, menit să ajute și să aducă zâmbete pe fețele copiilor și ale părinților, a anunțat Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

 „Împreună pentru autism” a fost derulat de către Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi, cu finanțare din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați.

Astfel, timp de o lună și jumătate, 20 de copii cu autism, cu vârste de până la 12 ani, au avut parte de ședințe de recuperare psihomotrică și globală cu ajutorul unui soft medical specializat.

De asemenea, pentru ei au fost organizate mai multe ateliere gratuite de socializare și integrare senzorială.Mai mult, pentru părinți și specialiști s-au organizat work-shopuri de formare în domeniul terapiilor de integrare.

Fiecare zâmbet pe care îl vedem pe chipurile acestor copii este o confirmare a faptului că, împreună, putem face diferența. De aceea, le mulțumesc tuturor celor care au dat viață acestui proiect", a precizat Costel Fotea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel