Galaţi. Se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Bar. Sursa foto: Chan Walrus - Pexels
Bar. Sursa foto: Chan Walrus - Pexels
Cinematografele, instituțiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile și sălile cu jocuri de noroc din Galați se redeschid după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a scăzut. În interior nu pot fi primite persoane decât în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Cinematografele, instituțiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile, inclusiv cele din interiorul hotelurilor și pensiunilor, dar și sălile cu jocuri de noroc din Galați se deschid începând de luni. Decizia autorităților a fost luată după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a scăzut.

Toate activitățile menționate vor funcționa în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului deoarece în Galați se înregistrează o rată de incidență cuprinsă între 1,5 – 3,00 infecții la mia de locuitori. De asemenea, activitățile economice pot fi desfășurate doar în intervalul orar 6,00-23,00. Totodată, rămân în vigoare măsurile privind purtarea măștii de protecție în spațiile publice și restricționarea circulației pe parcursul nopții, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel