Data publicării:

Galaţi: Peste 870 de amenzi aplicate de poliţiştii locali în cadrul Planului de măsuri Estival 2019

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un număr de 874 de sancţiuni contravenţionale, în sumă totală de peste 250.000 lei, au fost aplicate de poliţiştii locali în cadrul Planului de măsuri - Estival 2019, care a început în luna mai, se arată într-o informare transmisă, miercuri, de Poliţia Locală Galaţi.

Potrivit sursei citate, cele mai multe amenzi au fost date pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, tulburarea liniştii publice, dar şi pentru murdărirea domeniului public, lipsă lesă animal de companie şi plimbarea animalului de companie în parcul de joacă, scăldat în fântână arteziană, fumat în loc nepermis, comerţ stradal neautorizat. 

"Consider că gălăţenii s-au obişnuit cu prezenţa activă a poliţiştilor locali în zonele de promenadă şi agrement, pe toată perioada sezonului estival, scopul principal fiind de a asigura comunităţii locale o stare de normalitate în ceea ce priveşte siguranţa publică şi rutieră şi un comerţ civilizat. Pentru perioada următoare, am dispus organizarea şi efectuarea unor acţiuni cu efective mărite, în special la sfârşit de săptămână, în locurile unde există informaţii şi sesizări că se produc acte de dezordine, pentru a lua măsurile legale împotriva făptuitorilor", a declarat directorul Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui.

Poliţia Locală derulează la nivelul municipiului Galaţi, pentru al treilea an consecutiv, pe perioada anotimpului cald, Planul de măsuri - Estival 2019, program care se desfăşoară în intervalul mai - septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel