Galați: Lucrări pentru modernizarea Colegiului Național „Mihail Kogălniceanu”
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Primăria municipiului Galați informează că au început lucrările pentru modernizarea clădirilor Colegiului Național „Mihail Kogălniceanu”, după ce au fost atrase fonduri europene în acest scop.

Lucrările vizează corpurile C1 și C3 și presupun reabilitarea termică a elementelor de anvelopă; reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea sistemelor alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu; reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat. Corpul C1 a fost construit în perioada 1969 - 1970 și are regimul de înălțime Sp+P+2E, iar Corpul C3 a fost construit în 1972 și are regimul de înălțime Sp+P+1E.

Lucrările sunt derulate de Asocierea Comtiem SRL - Diagonal Studio SRL, fiind prevăzute 10 luni pentru execuție, iar valoarea contractului este de 1.525.345,40 lei fără TVA.

Bugetul proiectului cu fonduri europene este 2.151.437,93 lei lei cu TVA, iar contribuția proprie este 43.028,76 lei cu TVA.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B - Clădiri Publice, Apel de proiecte nr. POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel