România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 23 aug, 15:47
Galaţi, lider la fondurile europene. Ionuţ Pucheanu, după intrarea în conducerea PSD: Sper să se rezolve problemele mai repede
Sidex Galati
Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi, a afirmat că oraşul pe care îl conduce este lider la accesarea fondurilor europene. 

"La nivel regional, Galaţiul este lider la atragerea fondurilor europene, peste 200 de milioane de euro doar pe municipiu. Am cam fost vitregiţi de fondurile guvernamentale. Sper ca odată cu accederea mea în conducerea PSD să pot face problemele Galaţiului mai bine auzite la nivel central şi să reuşim să rezolvăm mai repede şi mai bine problemele. 

Avem trei spitale în subordinea primăriei. Spitalul de copii a beneficiat de două proiecte europene, Spitalul de Psihiatrie şi Maternitatea de câte unul. Vorbim de refacerea infrastructurii rutiere pe una dintre cele mai importante axe ale oraşului nostru, 40 de milioane de euro alocaţi refacerii străzilor, achiziţia de opt tramvaie noi şi 17 troleibuze noi, 21 de şcoli refăcute, pot continua cu multe", a declarat Ionuţ Pucheanu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro