Gălățeancă de 17 ani, arestată după ce și-a ucis nou-născutul cu sălbăticie
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
O adolescentă de 17 ani, din Galați, a fost arestată preventiv sub acuzația de omor calificat, după ce și-a uciș nou-născutul. 

O tânără de 17 ani din Ghidigeni, județul Galați, a fost arestată pentru 30 zile. Adolescenta este acuzată că și-a ucis bebelușul după ce l-a adus pe lume. Cercetările arată că, la începutul lunii august, tânăra i-a aplicat mai multe lovituri în cap nou-născutului și ulterior, l-a asfixiat.

„La data de 12 august 2020, s-a solicitat Tribunalului Galați, arestarea preventivă ptr inculpata C.I.V (17 ani) cercetată pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat- art. 188-189 lit a Cod penal în referire la art.199 Cod penal cu aplicarea art.77 lit.e Cod penal si art.113 Cod penal.

Se reține că in ziua de 03.08.2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galați, după ce a dat naștere unui făt viu și viabil, a manifestat acte de violență asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare si tracțiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului . S-a dispus arestarea preventivă ptr. 30 de zile”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel