Gălăţean în scaun cu rotile, umilit de vecini. "Îmi vine să mă arunc cu căruţul pe scări"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un bărbat din Galaţi este disperat, după ce a fost umilit de vecinii săi din cauza unei rampe de acces în bloc. 

"Nici nu mai pot, plâng de azi-dimineaţă! Ştiţi ce îmi vine să fac? Să mă arunc cu căruţul de aici, de sus, de pe scări şi să las bilet că am recurs la acest gest din cauza celor care mi-au făcut treaba asta! Nu vedeţi ce inimi au şi ce oameni sunt?! Oamenii strigau că e o ţigănie! Ar fi trebuit să aştepte ca lucrarea să fie terminată şi vopsită frumos. Cu ce îi încurca?", a mărturisit, cu durere, Anton Cătălin, pentru ziarul Viaţa Liberă

Vecinii voiau o platforma hidraulică

Iniţial, marţi dimineaţă începuseră lucrările pentru construcţia unei rampe de acces în bloc, după 4 ani de promisiuni neonorate din partea administraţiei locale şi de refuzuri din partea asociaţiei de proprietari. Miercuri dimineaţă, însă, rampa a dispărut, în urma protestelor vehemente ale vecinilor. 

"Era un colos de fier gros, care ocupa jumătate de scară. Oamenii au sărit, spunând că e imposibil să se facă aşa ceva, că nu mai au pe unde să intre în bloc. Vecinii voiau o platformă hidraulică, nu o rampă! Sau să li se prezinte un proiect pentru care să-şi dea sau nu acordul", au explicat Emiliana Chivu şi Ştefan Tomescu, administratorul şi, respectiv, preşedintele asociaţiei de proprietari din care face parte gălăţeanul în scaun rulant,, pentru sursa citată.

Reprezentanţii asociaţiei de proprietari cred că ar putea fi construită, totuşi, o rampă care să-l ajute pe gălăţean să intre în bloc, dar prin balconul apartamentului. Numai că bărbatul în scaun rulant ar trebui să facă modificări majore în locuinţă pentru aşa ceva. În plus, tot i-ar trebui acordul vecinilor pentru a-şi face drum de acces prin spaţiul verde al imobilului, iar unii dintre proprietari ar putea refuza. Mai ales că nu sunt de acord nici măcar ca rampa să le treacă pe sub geam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel