Gala Excelenței Feminine. 35 de femei de succes premiate, luni seara, la Palatul Regal
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Gala Excelenței Feminine, ediția a II-a, s-a desfășurat sub titlul ”THE SMART, THE BOLD, THE BEAUTIFUL”, ca parte a proiectului național ”Împreună protejăm România”, în cadrul căreia 35 de femei de succes au fost premiate în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Regal.

Gala Excelenței Feminine  a fost  organizată de Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno fiind a doua ediție dedicată premierii unor doamne determinate și puternice, adevărate modele pentru tânăra generație, care s-au remarcat de-a lungul timpului prin performanțe și excelență în profesie și în viața socială.

În cadrul evenimentului, au fost ascultate  poveștile  a 35 de femei de succes, care s-au distins prin performanțe remarcabile, excelență în profesie și contribuții semnificative în viața socială. Fiecare poveste a fost unică, reflectând trăiri, lupte, realizări și vise care ne îndeamnă să privim cu admirație și respect rolul femeii în societate.

Această ediție a avut loc sub semnul promovării nevoii de schimbare a percepției privind rolul femeii în societate, a necesității și avantajele sprijinirii egalității de gen și a implicării femeii în viața de zi cu zi.

Valentin Silvestru,  Președinte-Director General, INCD Turboreactoare COMOTI, în momentul înmânării premiului de excelență pentru dezvoltare-cercetare  cu Agenția Spațială Europeană Annei-Maria Theodora Andreescu 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel