Data actualizării:
Data publicării:

Gafele Elenei Lasconi, nicio problemă în ochii votanţilor USR, afirmă Bogdan Chirieac. "În România se votează în continuare cu NU în braţe"

Autor: Dana Mihai | Categorie: Politica
WhatsApp
Agerpres
Agerpres

Gafele făcute de Elena Lasconi în ultimele săptămâni nu o vor afecta în rândul votanţilor USR, este de părere analistul politic Bogdan Chirieac. Acesta spune că în România se votează în continuare pentru demolare, nu pentru construcţie. 

Candidata USR a făcut comentarii despre diaspora, femeile care sunt victime ale violenţei domestice și nici nu a știut câte trupe NATO avem în România. 

„Am cunoscut mii de soldați, am fost și în teatrul de operații din Afganistan și sunt mândră de militarii noștri. Sunt pricepuți și curajoși.Domnul Ciucă e politician si vrea să ajungă primul ostaș în fruntea țării. Hai să vedem cât curaj aveți, domnule Ciucă!Sunt pe drum înspre Parlament ca să lucrez împreună cu colegii mei la moțiunea de cenzură prin care să dăm jos Guvernul, în frunte cu Ciolacu.Hai cu curaj, cu onestitate și respect. Faceți din cuvintele astea fapte! Semnați moțiunea de cenzură a USR! Altfel, rămâneți ipocriți, mincinoși, cu comportament de amante care știu că sunt înșelate, care își mai iau și o smetie peste ceafă, dar care rămân în relație, adică la guvernare, pentru bani și privilegii. Haideți cu semnătura! Ne vedem la Parlament!”, a zis Elena Lasconi. 

În plus, într-o declaraţie despre românii din Diaspora, ea a spus că nu e trădătoare şi că cel mai uşor lucru este să îţi părăseşti ţara. 

"În România, se votează în continuare cu NU în braţe"

"Toate aceste lucruri nu le-a făcut cu bună știință. Doamna Lasconi nu este pregătită și a recunoscut acest lucru, pentru funcția de președinte a României. Traian Băsescu era pregătit în 2004? După cele mai importante realizări ale României post-decembriste, faptul că fusesem admiși în NATO și încheiam negocierile de aderare la Uniunea Europeană, poporul muncitor l-a votat pentru că "hăhăia" și arăta ca poporul muncitor, ca să spunem așa. Pe partea cealaltă era arogantul Adrian Năstase, dar măcar era arogant pe ceva. Klaus Iohannis votat de poporul român e arogant pe nimic, l-a depășit cu mult pe Adrian Năstase.

Faptul că nu e pregătită nu are relevanță pentru votanții domniei sale. În România se votează în continuare cu "NU" în brațe, nu PENTRU construcție, ci pentru demolare și atunci sigur că doamna Lasconi este perfect îndreptățită să candideze pentru această funcție despre care nu știe mai nimic.

Bogdan Chirieac: Sunt convins că domnia sa nu a vrut să jignească pe nimeni

Problema este că sunt convins că domnia sa nu a vrut să jignească pe nimeni, dar insuficientul control asupra termenilor pe care îi folosește, poate și un pic de emoție, ținând seama de miza deosebită a campaniei prezidențiale, a făcut-o să greșească, dar sunt convins că n-a vrut să spună vorbe rele despre diaspora, mai ales că fiica domniei sale este diaspora în acest moment. Femeie este și domnia sa, n-a vrut să jignească, dar așa i-au ieșit lucrurile. Nu știu cum stă cu limbile străine, cu educația aleasă pe care a avut-o domnia sa, din cauza problemelor de viață, că nu te condamnă nimeni că n-ai apucat să-ți faci studiile la Harvard, dar nici educația n-a ajutat-o.

Spun doar că nu vrea să jignească deliberat, dar acesta nu este un impediment pentru votanții USR să-și exercite dreptul de vot", a spus Bogdan Chirieac la RomâniaTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie
WhatsApp
pixel