Gafă uriașă: Un comentator TV a anunțat că Rică Răducanu ar fi murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gafă de proporții, miercuri, în direct, la Eurosport. Comentatorul Emanuel Terzian a anunţat, pe un ton grav, că a murit unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, Rică Răducanu.

Etapa a cincea din Turul Franţei a fost întreruptă brusc de un anunţ al unuia dintre cei doi comentatori ai evenimentului sportiv. Emanuel Terzian a spus că „l-a anunţat cineva" că fostul mare portar al Rapidului a încetat din viaţă, scrie prosport.ro.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai legendarului goalkeeper din Giuleşti a povestit că Rică Răducanu se află acasă, e în toiul unei distracţii pe cinste, iar ştirea că ar fi murit ar fi plecat de la o glumă. Concret, un cunoscut i-a transmis fostului portar că "i-o va face" şi va trage sforile încât toată lumea să afle că Rică Răducanu a murit.

Ulterior, fostul portar a comentat pentru sursa citată: "M-a omorât unul, nu ştiu cine e, trebuie să-l găsim. A venit un prieten de-al meu speriat, să vadă dacă am murit. Sunt acasă, bine-mersi, am băut un şpriţ şi mă pregătesc să plec din nou la mare. Mi-a murit moartea, staţi liniştiţi, voi trăi până la 100 de ani", a mai spus Rică Răducanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel